Ce beneficii iti ofera o asigurare de sanatate BUPA ?

Principalul beneficiu pe care ti-l ofera o asigurare de sanatate BUPA este acela ca iti permite sa te tratezi la orice medic, din orice spital privat oriunde in lume.

Beneficiile oferite de asigurarea BUPA sunt multiple, asigurarea internatioala de sanatate fiind considerata una dintre cele mai bune asigurari din lume. Acest lucru se datoreaza in primul rand serviciilor cuprinse si acoperite de aceasta asigurare dar si faptului ca majoritatea spitalelor private si clinicilor private din lume au un contract cu asiguratorul international, despagubirile platindu-se direct de catre asigurator catre unitatea medicala.

asigurarea de sanatate BUPA
asigurarea de sanatate BUPA
Este o asigurare BUPA mai buna ca AsigurareA privata de sanatate din Romania ?

Asigurarea este mult superioara oricarei asigurari private din Romania in primul rand datorita acoperirii, o asigurare internationala va oferi acces in orice spital din lume, in timp ce o asigurare privata din Romania va limita accesul la clinicile si spitalele private din Romania.

Asigurarea de sanatate privata cu acoperire in Romania in general nu ofera acoperire pentru boli grave, pentru Cancer, pentru tumori, acoperirea oferita fiind mica sau inexistenta de cele mai multe ori. Asigurarea BUPA acopera bolie grave precum Cancerul, operatiile complexe (ex. Operatie la inima, operatie pe creier, operatie cu ajutorul angiografului, etc.) la sume de peste 1 milion de Euro.

Pot incheia o asigurare DE SANATATE BUPA doar daca sunt perfect sanatos ?

Asigurarea BUPA se poate incheia chiar si daca starea actuala de sanatate nu este una perfecta, insa raspunsul final legat de obtinerea unei asigurari BUPA il va primi fiecare client doar dupa ce va compelta o cerere chestionar in cadrul careia va raspunde la cateva intrebari legate de istoricul medical.

Echipa medicala va evalua raspunsurile tale din cadrul cererii chestionari si va reveni cu un raspuns privind modul in care vei putea achizitiona asigurarea.

Pe scurt, poti incheia o asigurare de sanatate BUPA si daca nu esti perfect sanatos, insa recomandam sa inchei asigurarea internationala de sanatate inainte sa ai simptome sau un diagnostic pentru o afectiune grava, intrucat exista si posibilitatea ca in acel moment sa nu mai poti obtine asigurarea de sanatate.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare BUPA ?

Am negociat pentru tine cele mai mici preturi

PRET ASIGURARE BUPA

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.