Asigurare de sanatate cu acoperire si decontare in Medlife

Avem in portofoliul nostru de asigurari de sanatate cateva pachete de asigurare de sanatate care iti vor acoperi serviciile medicale accesate in Medlife.

Orice serviciu medical cuprins in asigurarea de sanatate va fi decontat de catre asigurator chiar si daca ai ales sa accesezi acel serviciu medical in cadrul clinicilor sau spitalelor Medlife.

asigurare de sanatate cu decontare Medlife

PRET ASIGURARE

Mentionam ca aceasta asigurare privata de sanatate nu iti ofera decontare directa in Medlife dar iti va rambursa in foarte scurt timp banii cheltuiti pe serviciile medicale accesate in Hyperclinica Medlife precum si in cadrul Centrului Medical Medlife.

Astfel cu o asigurare de sanatate cu acoperire in Melife incheiata prin intermediul HDASIG poti accesa servicii medicale complete in orice Hiperclinica Medlife (Hyperclinica Medlife Berceni, Constanta, Dragalina, Braila, Craiova, Cluj, Ploiesti, Iasi, Genesys, Galati, Brasov, Timisoara, Victoriei, Titan, Grivita, Unirii, Favorit din Bucuresti, precum si in Centrul Medical Medlife din Hunedoara, Petrosani, Sighisoara, Bran, Brasov, Codlea, Lugoj, Targu Mures, Sf. Gheorghe, Fagaras, Chisineu Cris, Genesys Titulescu, Ramnicu Valcea, Targu Jiu, Prima Medical Craiova.

Asigurarea de sanatate cu acoperire in Medlife se poate incheia prin intermediul HDASIG, procesul de emitere fiind unul simplu si facil, putandu-se realiza si de la distanta prin email.

Serviciile cuprinse intr-o asigurare de sanatate privata pentru Medlife sunt servicii medicale complete precum: consultatii medic generalist, consultatii medic specialist, analize si investigatii medicale, control anual de rutina, imagistica medicala si explorari funtionale (CT, RMN, EKG, PET, Ecografii, Radiografii, etc.), interventii chirurgicale in Medlife, spitalizare in Medlife, proceduri chirurgicale si interventionale in Medlife, tratamente in Medlife, etc.

Toate aceste servicii medicale sunt acoperite prin intermediul unei asigurari de sanatate cu decontare in Medlife incheiata prin HDASIG.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare de sanatate ?

Am negociat pentru tine cele mai mici preturi

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.