Asigurare Bupa persoane fizice

Cauti o asigurare BUPA persoane fizice ?

Asigurarea BUPA este o asigurare internationala de sanatate cu acoperire completa care iti ofera acces la orice medic, la orice spital privat sau de stat indiferent de tara in care iti doresti sa te tratezi.

Noi la HDASIG colaboram direct cu asiguratorii internationali din strainatate, inclusiv cu BUPA asigurari. Iti punem la dispozitie fara niciun cost suplimentar planurile de asigurare BUPA si iti oferim sprijinul de care ai nevoie pentru a-ti alege planul potrivit nevoilor tale in privinta asigurarii de sanatate cu acoperire internationala.

Suntem alaturi de tine de la momentul in care soliciti o oferta pana cand decizi sa inchei o asigurare BUPA pentru persoane fizice. Dupa incheierea politei iti stam la dispozitie pentru solutionarea rapida a oricarui eveniment medical si urmarirea dosarului de dauna pentru ca tu sa te ocupi doar de sanatatea ta.

Asigurare Bupa persoane fizice
Asigurari internatioanle de sanatate pentru persoane fizice

PRET ASIGURARE BUPA

Avantajele incheierii unei asigurari BUPA ca persoana fizica

Odata ce ai incheiat o asigurare BUPA persoane fizice esti acoperit in cazul imbolnavirilor care vor aparea in viitor.

Vei avea acces la orice spital privat din aria de acoperire in care ai ales sa beneficiezi de acoperire prin polita de asigurare.

Poti apela la serviciile oricarui medic generalis, specialist sau profesor doctor universitar, costurile fiind acoperite de planul de asigurare medicala.

Cheltuielile medicale pentru o interventie chirurgicala precum si costurile de spitalizare vor fi acoperite prin planul de asigurare, tot ce trebuie sa faci este sa instiintezi asiguratorul despre tara si spitalul unde vei face interventia chirurgicala si unde vei fi spitalizat.

Beneficiezi de sprijin din partea noastra pentru a solutiona cat mai rapid dosarul de dauna / evenimentul medical precum si pentru stabilirea procesului de decontare directa dintre spitalul ales si asigurator in masura in care acest lucru este posibil.

Pasi de urmat pentru a incheia o asigurare BUPA persoane fizice

Pasii pentru a cumpara o asigurare internationala sunt urmatorii:

  • Soliciti o oferta de asigurare
  • Alegi planul care raspunde nevoilor tale actuale
  • Completezi o cerere chestionar online / sau in format fizic
  • Trimiti cererea catre noi
  • Astepti raspunsul asiguratorului privind preluarea in asigurare
  • Efectuezi plata
  • Primesti asigurarea BUPA

Asigurarea medicala BUPA persoane fizice

Incheierea unei asigurari de catre o persoana fizica este acum mai simpla ca oricand, intrucat tot procesul de incheiere al politei medicale se poate face online din fata unui calculator.

In prezent asiguratorul nu mai solicita documente semnate in format fizic, acceptand toate documentele in forma electronica sau scanata in functie de cum iti este tie mai usor sa le trimiti.

Noi te ajutam cu completarea lor si obtinerea unui plan de asigurare internationala de sanatate BUPA pentru ca tu sa fii protejat in cazul unei imbolnaviri sau unei probleme medicale care poate aparea in viitor.

Grijile tale medicale dispar dupa ce ai incheiat o asigurare BUPA persoane fizice, intrucat aceasta polita include servicii medicale extrem de acoperitoare de la simple consultatii medicale si analize de baza pana la cele mai complexe si costisitoare interventii chirurgicale si proceduri medicale efectuate cu necesitatea unei internari in spital.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare BUPA ?

Am negociat pentru tine cele mai mici preturi

PRET ASIGURARE BUPA

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.