Cum poate prelungi tratamentul paliativ viata pacientului cu 30%?

Pentru fiecare dintre noi Moartea este un subiect tabu. Cei mai multii oameni prefera sa nu vorbeasca deloc despre moarte, desi ea face parte din existenta fiecaruia dintre noi. Fie ca acceptam sau nu, inevitabilul se va produce la un moment dat, fie ca ne place sau nu sa ne gandim la asta.

Ce trebuie facut cand in familie exista cazuri de boli incurabile cum e Cancerul si cum putem sa il ajutam pe cel aflat in fata unui drum fara intoarcere ?

Fiecare bolnav are dreptul sa stie adevarul si totodata sa refuze sa stie ce se intampla cu el.

– Este bine pentru un pacient sa stie diagnosticul real?
– Atat pacientul, cat si familia e bine sa cunoasca diagnosticul real, evolutia bolii si prognosticul real al evolutiei acesteia. Evident ca fiecare bolnav va percepe boala si perspectiva sfarsitului in mod diferit, de aceea fiecare bolnav are nevoie de sprijin personalizat.

asigurare de sanatate pentru cancer
asigurare de sanatate pentru cancer

Specialistii in domeniu spun ca pacientul nu se teme atat de mult de moarte, cat mai ales de implicatiile bolii, de evolutia bolii, de suferinta fizica (de durere in special), de efectele tratamentelor, de perspectiva de a-si pierde autonomia si a deveni o povara pentru cei din jur. Pacientului ii este foarte frica sa nu fie abandonat de medici, si totodata de acea “boala necunoscuta” despre care medicul nu are timpul necesar sa ii oferte detalii bolnavului si familiei acestuia. Un studiu recent a aratat insa ca daca se intervine cu tehnica paliativa inca din momentul diagnosticarii cu o boala grava sau incurabila, viata pacientului se poate prelungi cu pana la 30%.

O asigurare de sanatate incheiata din timp, inainte ca boala fi fost diagnosticata sau simptomele ei sa existe, poate acoperi integral tratamentul unei astfel de boli incurabile, poate oferi inclusiv tratament paliativ pacientului in momentul cand are cea mai mare nevoie de sprijin medical si material.

Incheie acum o asigurare de sanatate pentru tine si familia ta pentru a te proteja de cheltuieli medicale neprevazute si de tratamentele extrem de costisitoare generate de o boala grava, incurabila care te-ar putea afecta pe termen lung atat pe tine cat si pe membri familiei tale.

Vrei o asigurare internationala de sanatate pentru a te putea trata atat in Romania cat si in strainatate ? Cauti o asigurare BUPA in Romania, AXAPPP sau o asigurare CIGNA in Romania, asigurare MediHelp, asigurare LAMP ? Noi iti trimitem o oferta personalizata pe email in cel mai scurt timp fara taxe adaugate sau comisioane suplimentare daca ne trimiti datele tale de contact.

Cauti un broker de asigurari de sanatate care sa lucreze cu asiguratori internationali precum BUPA, AXAPPP, MEDIHELP, LAMP, PRIORIMED, CIGNA ? Suntem bucurosi sa te ajutam sa gasesti asigurarea de sanatate cu acoperire internationala care raspunde nevoilor tale, simplu, rapid, fara costuri suplimentare.

Cere oferta

Lasa-ne datele tale si in cel mai scurt timp vei primit pe email mai multe informatii despre aceste asigurari internationale de sanatate.

Cat costa o asigurare de sanatate internationala pentru copii cu acoperire in Europa ?

HDASIG are experienta in gasirea unei polite de asigurare de sanatate internationala pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii care cauta o asigurare de sanatate aleg sa cumpere doar dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarea internationala de sanatate prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate!

Pentru mai multe detalii si consultanta pentru incheierea sau achizitionarea unei asigurari de sanatate va rugam sa ne scrieti la office@hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Business Developer – Life & Health Expert
Calea Crangasi nr 29, Sector 6, Bucuresti
Tel: +40.766.356.258
E-mail: alexandru.hategan@hdasig.ro
Web: www.hdasig.ro

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.