Asigurari de sanatate internationale cu acoperire completa

Cu ajutorul unei asigurari de sanatate internationale te poti trata in Romania la clinici private de sanatate fara costuri suplimentare, insa doar daca detii o asigurare de sanatate privata incheiata inainte de aparitia problemei medicale.

In ultimii ani tot mai multi romani aleg sa se trateze la clinicile si spitalele private din strainatate, alegand pentru tratament tari precum Austria, Israel, Turcia, Germania, Elvetia, Anglia, etc.

Tratamentele si serviciile medicale din strainatate sunt la cele mai inalte standarde, satisfacand si cele mai inalte exigente si nevoi ale pacientilor.

Este bine cunoscut faptul ca serviciile medicale din strainatate au un cost mult mai ridicat decat cel practicat de spitalele private din Romania, de aceea este indicat sa aveti incheiata din timp o asigurare internationala de sanatate.

Rolul unei asigurari de sanatate internationale este acela de a oferi acces la clinicile si spitalele private din Romania si din strainatate, indiferent de costul serviciilor medicale practicate in aceste unitati medicale.

Asigurari de sanatate internationale
Asigurare medicala internationala

PRET ASIGURARE

Prin intermediul HDASIG puteti incheia o asigurare de sanatate internationala cu acoperire in intreaga lume (acoperire internationala sau nationala). In ultimii 10 ani am cautat cele mai acoperitoare planuri de asigurari internationale de sanatate, alegand sa ofeirm clientilor nostri cea mai larga paleta de asigurari medicale internationale.

Produsele noastre de asigurari de sanatate internationale acopera cele mai inalte exigente ale clientilor, oferind o acoperire comprehensiva, complexa, de la cei mai de succes asiguratori internationali.

Fiecare client care alege sa incheie o asigurare internationala de sanatate, beneficiaza din partea HDASIG de servicii premium legate de administrarea politei dumneavoastra de asigurare si utilizarea acesteia atunci cand veti avea nevoie. 

Serviciul premium oferit de HDASIG include si serviciul de asistenta in caz de dauna, pentru a facilita accesul la serviciile medicale. Acest serviciu va ofera suport pentru stabilirea relatiei de despagubire directa intre asigurator si spital, numita si decontare directa, precum si pentru pregatirea rapida a documentelor medicale in vederea recuperarii rapide a eventualelor sume cheltuite dumneavoastra pentru serviciile medicale de care ati avut nevoie.

Asigurari de sanatate internationale cu acoperire completa

Asigurarile de sanatate private cu acoperire internationala va ofera libertate totala de decizie atunci cand alegeti clinica in care doriti sa va tratati. Astfel dumneavoastra aveti garantia si linistea ca veti beneficia de cele mai bune servicii medicale fara a avea costuri suplimentare in cazul unei imbolnaviri, acest lucru contribuind la stabilitatea dumneavoastra financiara. 

Acest tip de asigurare de sanatate internationala va permite sa efectuati tratamente pentru boli grave cum este Cancerul, acoperind totodata si acte medicale de durata scurta cum ar fi operatii sau spitalizari pentru una sau mai multe zile, in plus acoperind optional si consultatii sau investigatii in ambulatoriu (care nu necesita o internare in spial), putand acoperi si tratamente stomatologice.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare medicala internationala de sanatate ?

Am negociat pentru tine cele mai mici preturi

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.