Asigurarea internationala de sanatate – Planuri diferite pentru nevoi diferite

Asigurarea de sanatate internationala – Planuri diferite pentru nevoi diferite

Pentru ca fiecare dintre noi este diferit, asigurarea de sanatate internationala va da posibilitatea sa va construiti asigurarea dupa bunul plac alegand din planurile care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastra:

Plan 1 “Worldwide Medical Insurance”

• “Worldwide Medical Insurance” va garanteaza acoperirea oricarei spitalizari, fie in regim normal sau de urgenta. Interventie chirurgicala, operatie, tratament impotriva cancerului si investigatii de imagistica, indiferent daca acestea au fost efectuate in ambulatoriu sau in timpul spitalizarii, toate acestea sunt incluse.
• Aceasta acoperire poate fi cumparata individual sau impreuna cu optiunile de mai jos.

asigurare de sanatate internationala
asigurare internationala de sanatate

Plan 2 Planul optional “Worldwide Medical Plus”

• Optiunea “Worldwide Medical Plus” acopera toate consultatiile medicale, inclusiv cele efectuate de specialisti, precum si tratamentele medicale care nu necesita spitalizare. Acestea pot include spre exemplu consultatii de osteopatie sau terapii complementare. Unele dintre aceste tratamente sau consultatii pot avea loc dupa o spitalizare, sau pot fi total independente.

Plan 3 Planul optional “Worldwide Medicines and Equipment”

• Deseori tratamentul nu se termina cand parasiti spitalul, clinica sau cabinetul specialistului. Aceasta optiune acopera costurile cu medicamentele prescrise si costurile cu inchirierea aparatelor, cum ar fi rezerve de oxigen sau scaune cu rotile.
• Ceea ce ne face unici este beneficiul pentru tratamente pe termen lung care acopera de asemenea costurile cu medicamentele necesare in lupta cu bolile cronice cum ar fi astmul, etc

Plan 4 Planul optional “Worldwide Wellbeing”

• Optiune “Worldwide Wellbeing” a fost conceputa cu scopul de a va ajuta de a va mentine si proteja sanatatea.
• Aceasta optiune acopera costurile cu controalele medicale, controale care facute regulat si la timp pot duce la detectarea unor boli foarte grave, cum ar fi cancerul.
• Optiune acopera si costurile cu tratamentele stomatologice si oftalmologice, tratamente care pot juca un rol important in pastratea sanatatii, detectand din timp boli precum cancer bucal sau diabetul.

Plan 5 Planul optional “Worldwide Air Evacuation”

• Optiunea “Worldwide Evacuation” acopera costurile de transport pana la cel mai apropiat centru medical, in conditiile in care tratamentul de care aveti nevoie nu este disponibil in apropiere.
• Optiunea de repatriere va ofera posibilitatea de a fi readus in tara specificata de dumneavoastra in cererea de asigurare, pentru a fi tratat intr-un mediu familiar.

Suntem alaturi de tine daca iti doresti astfel de servicii medicale, sau daca vrei sa vezi cat te-ar costa o astfel de asigurare de sanatate internationala sau o asigurare BUPA.

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro
sau

Lasa-ne datele tale si te ajutam sa iti alegi o asigurare internationala de sanatate care sa tina cont de nevoile tale actuale !

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.