Asigurare de sanatate cu decontare ulterioara in orice clinica

In portofoliul nostru de asigurari de sanatate am inclus o polita de asigurare privata de sanatate care iti deconteaza contravaloarea serviciilor medicale accesate, dupa ce le-ai accesat.

Asigurarea de sanatate iti va deconta serviciile medicale indiferent de clinica privata in care alegi sa accesezi acele servicii, pe baza documentelor justificative de plata.

Asigurarea privata de sanatate iti ofera libertate totala in alegerea clinicii sau spitalului privat. Poti alege singur medicul la care doresti sa te tratezi precum si clinica, indiferent ca doresti sa mergi in Regina Maria, Sanador, Medlife, Medicover, Anima sau Synevo.

Dupa consultul medical poti efectua investigatiile si analizele medicale recomandate de medic in orice clincia sau spital privat din Romania.

Costul serviciilor medicale recomandate de medic, precum si costul consultatiei medicale vor fi suportate initial de catre tine si ulterior asiguratorul iti va returna contravaloarea serviciilor medicale platite de tine pe baza chitantelor si documentelor medicale in original.

Decontarea chelutielilor medicale se face simplu si rapid procedura fiind una usoara.

asigurare de sanatate

Principalul avantaj pe care ti-l ofera aceasta asigurare privata de sanatate este faptul ca poti alege liber clinica privata. Nu este nevoie sa suni la un call-center, sa obtii o pre-autorizare sau un acord din partea asiguratorului.

Atunci cand te imbolnavesti singura grija pe care trebuie sa o ai este sa te faci bine cat mai repede. Stim ca iti doresti sa poti apela rapid la un medic bun din cadrul unei retele private care ti se potriveste.

Suntem constienti ca in vreme ce unii clienti doresc sa se trateze la Regina Maria sau Sanador, altii isi doresc sa poata merge la un medic in cadrul altor retele medicale private precum Medlife, Medicover sau Anima. Asigurarea de sanatate incheiata prin HDASIG iti da libertatea de a alege clinica privata fara a-ti limita accesarea serviciilor intr-o singura clinica.

Costul unei astfel de asigurari difera in functie de pachetul de asigurare ales, in functie de varsta pe care o ai la data incheierii asigurari dar poate fi influentata si de starea actuala de sanatate (o persoana sanatoasa va plati mai putin decat o persoana care sufera deja de anumite afectiuni sau care are anumite afectiuni preexistente).

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare de sanatate ?

Am negociat pentru tine cele mai mici preturi

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari de santate !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.