Asigurarea de sanatate SanaPro de la Allianz Tiriac

Asigurarea de sanatate SanaPro de la Allianz Tiriac

Allianz-Tiriac a lansat de curand un produs individual de numit SanaPro. Acoperirile cerute de aproximativ 90% dintre clientii Allianz-Tiriac au fost flexibilitatea si un numar variabil de servicii medicale, incepand cu consultatiile medicale de specialitate insotite de analize si investigatii medicale de baza sau investigatii complexe pana la spitalizare si interventii chirurgicale.

Asigurarea de sanatate SanaPro de la Allianz Tiriac ofera mai multe variante de acoperire, oricare dintre ele putand fi completate cu ajutorul clauzelor suplimentare.

allianz asigurare sanatate sana pro sana plan
allianz asigurare sanatate sana pro sana plan

SanaPro poate fi incheiat de catre persoane fizice cu varsta de maxim 64 de ani dar si de catre persoane juridice, firme si societati comerciale cu mai putin de 5 angajati, care doresc sa ofere produsul in cadrul pachetului de . Pentru companiile cu mai mult de 5 angajati, angajatorul poate incheia asigurarea Sana Plan care este o asigurare pentru angajati de la Allianz Tiriac.

In cazul in care produsul este contractat de catre angajator, asiguratul fiind angajat in cadrul societatii, primele de asigurare sunt deductibile in limita a 250 de euro / an pentru fiecare angajat, conform reglementarilor Codului Fiscal.

Pentru un client in varsta de 30-34 de ani, care decide sa aleaga acoperirea de baza, prima de asigurare trimestriala porneste de la 130 de lei, ceea ce inseamna sub 50 de lei lunar.

Cere oferta

Daca acest client decide sa adauge pachetului de baza si clauza de spitalizare, clauza de interventii chirurgicale va plati in plus incepand de la 160 de lei trimestrial, suma totala platita de catre asigurat pornind de la 290 lei trimestrial. (acoperire de baza + clauza de spitalizare + clauza de interventii chirurgicale), dupa cum reiese din cotatiile obtinute de la asigurator.

asigurare de sanatate SanaPro Allianz Tiriac
Asigurare de sanatate SanaPro

Un plus cu care vine aceasta fata de alte produse existente in piata sunt cele peste 400 de clinici partenere, accesul la serviciile medicale oferite facandu-se prin Serviciul de Asistenta Asigurari de Sanatate. Costurile serviciilor medicale sunt decontate direct intre asigurator si clinica, in cadrul retelei partenerilor medicali ai Allianz-Tiriac pana la limitele trecute in pachetul de asigurare, fara ca asiguratul sa fie nevoit sa plateasca vreun ban.

Asigurarea Sana Pro de la Allianz Tiriac ofera si servicii medicale in afara retelei de parteneri medicali. Daca asiguratul doreste sa apeleze la un furnizor de servicii medicale din afara retelei Allianz-Tiriac, clinica de stat sau privata, banii platiti catre acel furnizor medical vor fi returnati de catre Allianz-Tiriac, prin procesul de rambursare al cheltuielilor, pe baza documentelor justificative (chitante, trimitere medicala, raport medical, etc.) in limita acoperirilor si conform conditiilor contractuale.

Asigurarea Sana Pro este o optiune potivita pentru angajatii care au avut incheiata o asigurare Sana Plan de la Allianz Tiriac din partea companiei in cadrul careia erau angajati si doresc in continuare sa fie acoperiri de o asigurare privata de sanatate. Sana Pro vine ofera acoperiri similare cu asigurarea pentru angajati Sana Plan dar se incheie in mod individual pentru o persoana, asigurarea putand acoperi si alti memri ai familiei (sot, sotie, copii).

Euromaterna din Constanta se afla pe lista de clinici partenere ai Allianz Tiriac, astfel clientii care detin o asigurare Sana Pro (Sanapro) pot accesa serviciile medicale continute de asigurarea de sanatate SanaPro in cadrul Clinicii Euromaterna.

Cat costa o asigurare de sanatate pentru tine ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de sanatate pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarea de sanatate prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate!

Suntem alaturi de tine daca iti doresti astfel de servicii medicale, sau daca vrei sa vezi cat te-ar costa o astfel de asigurare de sanatate sau o asigurare de sanatate pentru angajati.

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro sau

Lasa-ne datele tale si te ajutam sa iti alegi care ti se potriveste !

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.