Cea mai buna asigurare privata de sanatate – Asigurarea BUPA

Planurile de asigurare BUPA sunt recunoscute la nivel international ca fiind unele dintre cele mai bune planuri deoarece ofera o acoperire superioara extrem de complexa oricarui asigurat.

Cei care aleg sa incheie o asigurare de sanatate BUPA, o fac in primul rand pentru a avea acces la cele mai bune spitale private din lume sau din Europa fara a avea vreo constrangere in ceea ce priveste actul medical, medicul la care trebuie sa apeleze sau tara in care doresc sa se trateze.

pret asigurare BUPA

PRET ASIGURARE BUPA

Asigurarea BUPA iti ofera libertate totala atunci cand ai nevoie de servicii medicale, astfel incat tu sa poti apela la cei mai buni medici in tara in care doresti sa te tratezi.

Un cetatean roman care incheie o asigurare BUPA poate alege sa se trateze in strainatate, in Europa, in tari precum: Austria, Elvetia, Germania, Franta, Italia, etc.

Este cunoscut totodata si faptul ca pretul unei asigurari BUPA nu este deloc mic. Un pret asigurare BUPA se stabileste in functie de mai multi factori:

  • varsta persoanei la data incheierii politei
  • starea actuala de sanatate a persoanei
  • pachetul de asigurare BUPA ales
  • tara in care locuieste mai mult de 6 luni pe an
  • atasarea unei coplati anuale / fransiza anuala
  • adaugarea membrilor de familie

O asigurare BUPA individuala are un cost care poate incepe de la aproximativ 80-100 de euro lunar pentru un copil, in timp ce pretul unei asigurari BUPA poate incepe de la 120-200 de euro lunar pentru un adult de 30-40 de ani. O asigurare BUPA pentru familie are un pret influentat direct de numarul membrilor familiei si de varsta fiecarui membru.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare BUPA ?

Am negociat pentru tine cele mai mici preturi

PRET ASIGURARE BUPA

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Comments (4)

Mirela Olariu

As dorii sa iau legatura cu d-voastra in ceea ce priveste asigurarea mea de sanatate in momentul in care ma voi intoarce definitiv in Romania,ceea ce se va intampla curand!
Sistemul de sanatate de Stat din Romania,din nefericire lasa de dorit iar eu desi nu am probleme de sanatate totusi,pentru o posibila problema pentru ca am 52 ani as dorii o buna Asigurare de Sanatate!

Buna ziua, v-am trimis mai multe detalii pe emailul dumneavoastra referitor la acest tip de asigurare

As dori sa iau legatura cu D-voastra
vreau sa ma mut in Romania definitiv si doresc sa fac asigurari la Dumneavoastra
nr meu este
00491701028828

Va ajutam cu placere. V-am trimis pe email toate detaliile necesare si asteptam sa ne raspundeti.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.