Topul celor mai bune 10 spitale din lume 2014 (I)

Topul celor mai bune 10 spitale din lume 2014 (I)

Cele mai bune 10 spitale din lume se afla in Europa, Asia si Statele Unite ale Americii SUA, fiecare zona avand catre trei locuri ocupate, Canada avand doar un spital in top 10. Criteriile alese in realizarea topului intocmit de cei de la healthcareglobal.com au fost: numarul specializarilor, pregatirea medicilor, inovatia in activitatea medicala, turismul medical, recuperarea pacientilor, suprafata, conditiile de spitalizare sau ecologia.

asigurare bupa spitale in lume
asigurare bupa spitale in lume

Asigurare Bupa este o asigurare de sanatate internationala cu care puteti avea acces la cele mai bune spitale din lume, la specialisti si tratamente in strainatate, interventii chirurgicale, tratamente oncologice pentru cancer.

1. Cel mai bun spital din lume este spitalul Johns Hopkins Hospital din Baltimore SUA, dupa toate criteriile.

In ultimii 20 de ani, acest spital s-a situat pe primul loc in topul spitalelor realizat de US News si World Report, pentru ca are cei mai bun sistem de invatare pentru rezidenti, cei mai buni medici si cele mai bune departamente de inovatie si de cercetare. Johns Hopkins este primul spital din lume in care s-a realizat o operatie de schimbare de sex si locul in care s-au descoperit enzimele restrictive, folosite de catre laboratoarele de cercetare pentru a taia si recombina ADN-ul, descoperire premiata cu premiul Nobel pentru stiinta. Acest spital este in topul primelor 5 spitale in ceea ce priveste 15 specializari din 16 pe care le are personalul angajat, dintre care amintim: ginecologie, neurologie, neurochirurgie, urologie si reumatologie.

Cat costa serviciile oferite si care sunt tarifele celui mai bun spital din lume ?
O nastere normala costa 10.413 dolari, in timp ce o cezariana costa 16.291 dolari. O hemoleucograma completa costa 327 dolari, o transfuzie costa 3.212 dolari.

Cu o asigurare internationala de sanatate, sau cu o asigurare BUPA puteti avea acces la orice clinica privata sau de stat din intreaga lume, sau doar din Europa in functie de planul de asigurare ales.

2. Clinica Asklepios Klinik, Barmbek, Germania
Grupul medical Asklepios este unul dintre cei mai mari operatori de servicii medicale private din Europa. Inainte de punerea pe piata a medicamentelor, cele mai mari companii farmaceutice din europa prefera sa realizeze teste clinice necesare aprobarii de punere pe piata a medicamentelor. Aceasta clinica are unul dintre cele mai bune laboratoare de analize din lume, medicii fiind recunoscuti in intreaga lume, pentru dificilele operatii pe cord realizate si pentru tratamentele oncolgice oferite.
Asigurarea BUPA va poate oferi acces la operatori de servicii medicale private din Europa, cat si la cele mai bune clinici oncologice din lume, la specialisti din intreaga lume si la tratamente pentru boli grave, cancer sau interventii chirurgicale.

3. Centrul Ocologic Anderson, al Universităţii din Texas, SUA
Anderson este unun dintre cele trei centre infiintate in 1971 in SUA Statele Unite, printr-o lege speciala, destinate sa scada prevalenta cancerului in randul americanilor. Este una dintre cele mai bune clinici oncologice din lume, iar anual, specialisti din intreaga lume vin pentru a fi instruiti in acest centru. Este desemnat cel mai bun spital din lume pentru pacientii cu cancer in ultimii sapte ani, datorita investiiilor mari pe care clinica le face pentru descoperirea de noi tratamente pentru aceasta boala si anume 547 milioane de dolari anual.

Cat costa o asigurare BUPA ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari internationale de sanatate Bupa, pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii legate de asigurari de sanatate prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate!

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

sau

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea internationala de sanatate Bupa care ti se potriveste !

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.