Asigurare BUPA Evacuare Aeriana – Bupa Worldwide Air Evacuation

Asigurare BUPA Evacuare Aeriana – Bupa Worldwide Air Evacuation

Orice plan de asigurare BUPA Core Cover poate include si optiunea atasabila de evacuare medicala BUPA Worldwide Air Evacutaion.

Pachetul de evacuare internationala BUPA Worldwide Air Evacutaion, atasat unei asigurari medicale BUPA va acopera costurile rezonabile de transport medical catre cel mai apropiat si corespunzator centru medical in cazul in care tratamentul de care aveti nevoie nu este disponibil local unde va aflati. De asemenea pachetul de asigurare BUPA air evacuation acopera si repatrierea, oferindu-va optiunea suplimentara de a reveni in tara de origine sau in tara a carei nationalitate o detineti, pentru a fi tratati intr-un mediu familiar.

asigurare de sanatate BUPA

O asigurare medicala BUPA – Worlwide Air Evacuation – pachet optional de preventie, nu poate fi achizitionat ca plan de asigurare de sanatate independenta ci doar atasat planului de baza la care pot fi atasate si una sau mai multe dintre optiunile de mai jos:

Plan de baza – BUPA Worlwide Medical Insurance
Plan 2 – BUPA Worldwide Medical Plus (plan optional)
Plan 3 – BUPA Worldwide Medicines and Equipment (plan optional)
Plan 4 – BUPA Worldwide Wellbeing (plan optional)
Plan 5 – BUPA Worldwide Air Evacuation (plan optional)

Cere acum o oferta personalizata si vezi cat te costa asigurarea BUPA:

CERE OFERTA

Un cetatean roman poate obtine o asigurare BUPA in Romania prin intermediul unuii broker de asigurari de sanatate care au o licenta din partea BUPA International UK.

Asigurarea pentru evacuare BUPA (nu BUBA) acopera evacuarea medicala, repatrirea precum si costurile de transport pentru un insotitor sau pentru copii minori.

In cadrul pachetului optional de evacuare aeriana al unei asigurari BUPA sunt incluse cheltuielile unui insotitor, vizita de compasiune si retur, pentru o vizita cu o durata de 10 zile pe an cu o limita maxima de 5 vizite de compasiune pe an.

In cazul unui deces asigurarea BUPA acopera si cheltuielile de repatriere a ramasitelor umane in tara de domiciliu.

Pachetul de evacuare aeriana are costuri care incep de la aproximativ 10-15 euro/luna pentru un membru asigurat, insa pot diferi in functie de varsta persoanei asigurate si de tara de domiciliu unde persoana isi petrece mai mult de 6 luni pe an.

Prin intermediul unui broker BUPA puteti beneficia si de asistenta in caz de dauna pe toata perioada asigurata. O asigurare Bupa in Romania poate fi achizitionata prin intermediul unui broker BUPA fara costuri suplimentare, beneficiind suplimentar si de consultanta la achizitionarea politei in legatura cu pachetul de asigurare de sanatate ales precum si a conditiilor de asigurare BUPA.

Cat costa o asigurare BUPA ?

CERE OFERTA

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari medicale internationale Bupa, pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta de asigurare BUPA. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii legate de asigurari de sanatate prin intermediul consultantilor nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate !

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

sau

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate internationala Bupa care ti se potriveste !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.