Esti mai relaxat cand esti asigurat!

Esti mai relaxat cand ai o asigurare de sanatate pentru ca stii ca poti apela la cele mai bune clinici, la cei mai buni medici fara sa-ti faci griji despre costurile pe care le implica aceste servicii medicale.

Siguranta ca poti apela la orice medic din cadrul oricarui spital din Europa te ajuta sa fi mai relaxat si sa te ocupi de adevaratele provocari din viata de zi cu zi.

Costurile medicale generate de o imbolnavire, de un accident sau de o spitalizare nu mai sunt o problema daca detii o asigurare internationala de sanatate prin HDASIG.

Atunci cand locuiesti in Romania iti doresti sa poti apela la cei mai buni medici din spitalele private si de stat. Insa in cazul unei imbolnaviri grave stim ca ti-ai dori sa poti apela la cei mai buni medici din strainatate din tari precum: Elvetia, Austria, Franta, Germania, Turcia si alte tari care iti ofera servicii medicale la standarde europene.

asigurare internationala de sanatate

CERE OFERTA

Daca locuiesti in strainatate sau daca urmeaza sa pleci in strainatate, iti stam la dispozitie cu asigurari de sanatate internationale adaptate cetatenilor romani care muncesc in afara tarii, de cele mai multe ori cu tarife mai mici decat cele pe care le vei gasi in tara in care urmeaza sa te muti.

Cand te muti in strainatate poti avea parte de mai multe obstacole in accesarea serviciilor medicale sau tratamentului atunci cand ai avut un accident sau cand te-ai imbolnavit: de la bariera lingvistica la disponibilitatea serviciului medical de care ai nevoie. Unele spitale private iti pot oferi doar servicii medicale de baza, unele sunt inaccesibile sau unele nici macar nu au dotarile medicale de care ai putea avea nevoie.

Tocmai de aceea, oricare ar fi motivul pentru care vei petrece timp in afara tarii, ai nevoie de o asigurare de sanatate internationala care sa iti poarte de grija si sa iti ofere tie sau celor dragi tie linistea de care aveti nevoie.

Asigurarea de sanatate cu acoperire internationala iti ofera posibilitatea sa alegi tara, clinica si medicul la care doresti sa te tratezi.

Am ales pentru tine cele mai bune asigurari de sanatate cu acoperire internationala si locala. Le-am studiat si le-am comparat pentru tine astfel incat tu sa alegi dintre cele mai bune asigurari de sanatate private cu acoperire internationala sau limitate pe teritoriul Romaniei.

Iti stam la dispozitie si te ajutam sa alegi planul potrivit nevoilor tale indiferent ca ai nevoie de o:

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari internationale de sanatate !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.