Asigurare internationala de sanatate pret

Cand iti doresti sa inchei o asigurare internationala de sanatate pret, pretul asigurarii este unul dintre aspectele care iti pot influenta decizia.

Stim din experienta ca pentru fiecare client sunt foarte importante serviciile medicale cuprinse in cadrul pachetului de asigurare de sanatate internationala, clinicile private in care asigurarea internationala de sanatate ii ofera acces, dar unul dintre cele mai importante aspecte este pretul unei asigurari internationale de sanatate.

asigurare internationala de sanatate

PRET ASIGURARE

O asigurare internationala de sanatate ofera acoperire in Europa sau in intreaga lume si include servicii medicale precum:

  • – consultatii medic generalist
  • – consultatii medic specialist
  • – investigatii medicale avansate
  • – analize medicale
  • – tratament pentru boli
  • – internare in spital privat (spitalizare)
  • – interventii chirurgicale in spital privat
  • – transplant de organe
  • – tratament pentru CANCER
  • – interventii si proceduri medicale costisitoare

Deoarece cu o asigurare de sanatate internationala poti accesa servicii medicale in orice clinica privata din Europa sau chiar din intreaga lume, poti accesa servicii medicale in orice spital privat sau clinica privata din Romania: Regina Maria, Sanador, Medlife, Medicover, Ponderas, Gral Medical, Hiperdia, Victor Babes, Premiere, Policlinica Iulius Mall, Arcadia Iasi, Ares, Spitalul Monza, etc.

Pret asigurare internationala de sanatate poate incepe de la aproximativ 40 de euro pe luna si poate ajunge la peste 200 de euro pe luna sau chiar peste 300 de euro pentru o asigurare internationala de sanatate premium cu acoperire superioara.

Tariful pentru o asigurare internationala de sanatate pret se stabileste in functie de pachetul de asigurare ales si este influentat de factori precum varsta persoanei, starea actuala de sanatate, afectiunile medicale de care a suferit in trecut.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare internationala de sanatate ?

Am negociat pentru tine cele mai mici preturi

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.