Asigurare de sanatate pentru Cancer si boli grave

O asigurare de sanatate de calitate iti va acoperi atat cheltuielile medicale de care ai nevoie in mod uzual precum si cheltuielile medicale foarte ridicate pe care ti le poate genera o boala grava precum cancerul.

In ultimii 3 ani de zile ne-am focusat pe gasirea celor mai potrivite solutii in materie de asigurari de sanatate pentru clientii nostri.

Majoritatea clientilor care ne solicita o asigurare privata de sanatate apreciaza foarte mult planurile care le ofera acoperire pentru tratamentul unor boli grave precum cancerul.

asigurare de sanatate pentru cancer

CERE OFERTA

O astfel de asigurare de sanatate care acopera tratamentul pentru Cancer este utila doar daca ai incheiat-o din timp, deoarece dupa ce esti diagnosticat cu Cancer este foarte greu daca nu chiar imposibil sa mai obtii o asigurare de sanatate.

Te sfatuim sa inchei din timp o asigurare privata de sanatate care sa acopere si tratamentul afectiunilor grave, costul interventiilor chirurgicale costisitoare, tratamentele costisitoare pentru boli grave precum si tratamentul pentru cancer.

O astfel de asigurare de sanatate are un cost care poate sa inceapa de la cateva sute de euro anual, cele mai scumpe pachete de asigurari private de sanatate depasind 1500 de euro anual.

Am adunat in portofoliul propriu mai multe produse de asigurari de sanatate private din partea mai multor companii de asigurari din Romania precum si din partea asiguratorilor internationali din strainatate (Europa).

Suntem alaturi de tine si te ajutam sa gasesti planul potrivit tinand cont de nevoile tale, de acoperirile pe care ti le doresti precum si de bugetul in care doresti sa te incadrezi.

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari de santate !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.