Asigurare de sanatate pentru cetateni straini

Ca cetatean strain in Romania ultima grija pe care trbeuie sa o ai este legata de sanatatea ta. Spunem acest lucru deoarece in cazul unei imbolnaviri, un cetatean strain este obisnuit sa aiba o asigurare internationala de sanatate care sa ii ofere acces in orice clinica privata sau spital privat si prin intermediul acestei asigurari de sanatate sa stie ca poate beneficia de cele mai bune servicii medicale.

Companiile care angjeaza cetateni straini doresc sa le ofere un pachet de beneficii cat mai complex din care nu ar trebui sa lipseasca o asigurare de sanatate internationala sau cel putin o asigurare de sanatate cu acoperire locala.

asigurari pentru angajati cetateni straini

CERE OFERTA

Primul impuls este alegi un abonament medical la o clinica privata insa la o comparatie detaliata se poate observa faptul ca abonamentul medical nu ofera acoperire pentru spitalizare si nici pentru interventii chirurgicale.

Cele mai multe abonamente medicale oferite de Retelele medicale private pot oferi cel mult anumite discounturi pentru consultatiile medicale si pentru analizele de care un pacient cetatean strain ar putea avea nevoie. Investigatiile avansate insa nu beneficiaza de reduceri si deci cel mai probabil vor trebui platite integral.

In ultimii 6 ani, noi cei de la HDASIG am analizat solutiile existente in piata de la abonamentele medicale la asigurarile de sanatate oferite de asiguratorii locali si am considerat ca pentru unii cetateni straini asigurarile oferite in Romania nu sunt suficiente. De aceea am inclus in portofoliul nostru asigurari de sanatate cu acoperire internationala.

Avem in prezent cea mai larga paleta de asigurari internationale de sanatate existente in piata pentru clientii nostrii cetateni straini sau romani care isi doresc sa aiba acces la cele mai bune clinici din Romania si din Strainatate.

Tarifele unei asigurari de sanatate cu acoperire internationala (ex. asigurari BUPA) incep de la aproximativ 80 EUR/luna pentru o persoana de 35 de ani si cresc in functie de varsta persoanei asigurate si de starea de sanatate.

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari internationale de sanatate !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.