Asigurarea Medicala Integrala de Sanatate

Asigurarea Medicala Integrala de Sanatate

Sanatatea ta si a familiei tale este principala resursa pentru continuitate. Prima conditie pentru ca viata ta sa fie asa cum iti doresti, este sa fii sanatos.

Sanatatea ta este importata atat pentru tine cat si pentru familia ta. De aceea este esential nu numai sa o protejezi ci si cum te ingrijesti pentru a fii sanatos cat mai mult timp.

Nu este deloc simplu sa te ingrijesti, sa mergi periodic la medic pentru controale de rutina si sa iti faci analize. Nu doar ca nu este simplu dar este si din ce in ce mai costisitor sa mergi la medic si sa iti faci analize.

Nu este simplu sa rezisti tentatiei de a folosi antibiotic la cel mai mic semn de raceala sau de a folosi excesiv leacurile bunicii sau de a lua medicamente fiind propriul tau medic, in situatiile in care ar fi nevoie de un consult de specialitate, la fel cum nu e simplu sa te tratezi dupa indicatiile specialistului si nu dupa cele gasite pe internet sau povestite de prieteni sau cunoscuti.

asigurare medicala integrala
asigurare medicala integrala

Tratamentul trebuie luat la indicatia medicului specialist in urma unui consult si al unor investigatii si analize recomandate de medic.

Nu e simplu nici sa ai parte de respect, sa nu fii nevoit sa astepti, sa beneficiezi de cele mai moderne servicii si tehnologii medicale in cel mai scurt timp atunci cand ai nevoie.

Sanatatea nu e simpla. Noi stim acest lucru, tocmai de aceea incercam sa gasim de fiecare data o asigurare de sanatate care sa iti ofere serviciile pe care ti le doresti, in clinicile pe care ti le doresti la un cost pe care sa ti-l poti permite.

De aceea am creat un produs care iti simplifica accesul la serviciile de sanatate.
Asigurarea medicala integrala acopera complet aceste servicii: spitalizare, interventii chirurgicale, analize si investigatii medicale, consultatii medicale, nastere, maternitate si sarcina.

Toate aceste servicii cuprinse de asigurarea de sanatate sunt accesibile oricarui client intr-un mod simplu, cu respectul cuvenit atunci cand ajungi la medic.

Astfel clientii pot alege unul dintre pachetele predefinite pentru partea de spitalizare: Basic / Medium / Premium; adaugand unul dintre pachetele de consultatii si investigatii: A (pachet cu coplata mare) / B (pachet cu coplata mica) / C (pachet fara coplata din partea pacientului).

Aceasta asigurare de sanatate este disponibila atat pentru clientii persoane fizice cat si pentru clientii persoane juridice, IMM sau Corporate. Asiguratii au acces la serviciul de Call Center, care ofera flexibilitate si accesibilitate crescuta pentru accesarea serviciilor cuprinse de aceasta asigurare de sanatate.

Cat costa o asigurare de sanatate pentru tine ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de sanatate pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarea de sanatate prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate!

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi o asigurare de sanatate potrivita bugetului si nevoilor tale.

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.