Topul celor mai bune 10 spitale din lume 2014 (III)

Topul celor mai bune 10 spitale din lume 2014 (III)

Cele mai bune 10 spitale din lume se afla in Europa, Asia si Statele Unite ale Americii SUA, fiecare zona avand catre trei locuri ocupate, Canada avand doar un spital in top 10. Criteriile alese in realizarea topului intocmit de cei de la healthcareglobal.com au fost: numarul specializarilor, pregatirea medicilor, inovatia in activitatea medicala, turismul medical, recuperarea pacientilor, suprafata, conditiile de spitalizare sau ecologia.

Citeste si articolul precedent Topul celor mai bune 10 spitale din lume 2014 (II)

7. Spitalul Shouldice, Canada

Shouldice este considerat cel mai bun spital din lume pentru tratamentul herniei abdominale, dupa ce in acest spital medicul Edward Earle Shouldice a dezvoltat un tratament chirurgical revolutionar pentru hernia abdominala inca din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial.

Spitalul Shouldice
Spitalul Shouldice

8. Spitalul Internaţional Bumrungrad, Bangkok, Thailanda

Thailanda detine una dintre cele mai faimoase destinatii pentru pacientii care doresc sa se trataze medical in alta parte sau in alta tara decat in tara lor de origine.

In acest spital vin anual peste 400.000 de straini, o parte dintre ei detinand o asigurare internationala de sanatate, altii suportand singuri costurile tratamentelor. Conditiile de cazare din cadrul spitalului International Bumrungrad din Bangkok rivalizeaza cu confortul oferit de un hotel de cinci stele.

Spitalul are propria sa agentie de turism care asigura extinderea vizelor oferind si traducatori pentru pacienti.

Spitalul Bumrungrad, Bangkok, Thailanda
Spitalul Bumrungrad, Bangkok, Thailanda

9. Centrul Medical Anadolu, Turcia

Cunoscutul centru medical Andalou din Turcia, unde tot mai multi romani aleg sa se trataze, a fost infiintat pentru a oferi servicii medicale la standarde internationel, abordarea clientilor si pacientilor se face folosindu-se de cele mai noi tehnologii ale medicinei moderne, incluzand servicii sanitare moderne si diversificate.

Cooperarea cu institutul Johns Hopkins Medicine a contribuit pozitiv la imbunatatirea serviciilor si tratamentelor oferite. Doar in 2012, aproximativ 2000 de romani au ales sa se trateze aici, Andalou estimand pana la finalul anului o crestere de 20%. Costurile unui tratament variaza intre 50.000 si 150.000 de dolari, in fucntie de tipul transplantului si in functie de starea de sanatate a pacientului, dar tratamentul se poate efectua gratuit sau acoperit in mare parte cu o asigurare internationala de sanatate cum este asigurarea BUPA sau o asigurare MHP de la Medihelp.

Centrul Medical Anadolu, Turcia
Centrul Medical Anadolu, Turcia

10. Spitalul Gleneagles, Singapore

Acest spital a deveni cunoscut in intreaga lume prin intermediul medicilor care au stat in operatie timp de 10 ore pentru a separa doi gemeni siamezi, din Indonezia, uniti la nivelul soldurilor, interventia fiind un succes.

Spitalul Gleneagles, Singapore
Spitalul Gleneagles, Singapore

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari internationale de sanatate Bupa, pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii legate de asigurarea de sanatate prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate!

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

sau

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate internationala Bupa care ti se potriveste !

Citeste si articolul precedent Topul celor mai bune 10 spitale din lume 2014 (I)

Citeste si articolul precedent Topul celor mai bune 10 spitale din lume 2014 (II)

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.