BUPA Flex – Asigurarea pentru sedere temporara intr-o tara straina

BUPA Flex – Asigurarea pentru sedere temporara intr-o tara straina

Asigurari de sanatate private cu acoperire internationala care se adreseaza expatilor pentru o sedere de scurta durata intr-o tara straina (de la 3 luni la 11 luni)

BUPA International vine cu o solutie ingenioasa pentru persoanele care se afla temporar pe teritoriul unei tari straine si isi doresc o asigurare de sanatate pentru o durata scurta de doar cateva luni.

Daca te-ai decis sa pleci in strainatate si nu stii cu siguranta ce perioada vei ramane acolo, BUPA Flex este optiunea pe care ti-o recomandam, datorita tarifului redus, flexibilitatii si acoperirilor pe care acest produs de asigurare de sanatate le ofera.

BUPA FLEX - asigurare de sanatate flexibila

BUPA Flex se adapteaza oricarei situatii, chiar si pentru cetatenii straini care petrec mai mult de 3 luni intr-o tara straina si isi doresc sa aiba o asigurare de sanatate internationala care sa le ofere siguranta ca in cazul unei probleme de sanatate pot apela la orice clinica privata din acea tara.

Cetatenii straini si expatii aleg sa incheie o asigurare BUPA Flex pentru o perioada de 3 luni dupa care aleg sa isi prelungeasca perioada acoperita cu cate o luna in functie de durata vizitei din tara straina pe care o viziteaza.

Daca ai nevoie de o asigurare internationala de sanatate, un singur produs s-ar putea sa nu se potriveasca tuturor. De aceea BUPA International va ofera acum BUPA Flex, un plan de asigurare de sanatate care va acopera pentru o perioada de la 3 luni pana la 11 luni, si pe orice perioada mai scurta de 11 luni.

CERE OFERTA

Poate ca muncesti in strainatate si ai nevoie de asigurare internationala de sanatate pentru o perioada mai scurta de un an. BUPA Flex te poate acoperi pentru numarul exact de zile de care ai nevoie.

Daca vei dori sa te muti intr-o tara straina poti obtine o acoperire de scurta durata prin BUPA Flex pana cand astepti sa obtii accesul la sistemul national de sanatate al tarii respective, sau pana cand te hotarasti ce fel de asigurare internationala de sanatate sa alegi prin brokerul tau de asigurari de sanatate.

Am construit BUPA Flex concentrandu-ne pe tine, astfel incat acoperirea pe care ti-o oferim sa acopere mai bine nevoile tale pe termen scurt.

Iti poti de asemenea administra polita prin intermediul aplicatiei noastre online dedicate membrilor BUPA din cadrul websiteului nostru: “Members World”.

Bupa Flex iti da libertatea de a alege durata politei tale de la 3 luni pana la maxim 11 luni, cu optiunea de a extinde durata de acoperire in cazul in care durata aleasa de tine initial expira, dar nu mai mult de 11 luni in total.

Poti adauga optional si o fransiza pentru a scadea costurile asigurarii de sanatate.

Ai acces la tratamente in tara ta de rezinta si in intreaga lume si in plus primesti toate beneficiile unui membru BUPA International, incluzand acoperirea pentru Evacuare de urgenta si accesul la Serviciul Helpline 24h/7.

BUPA Flex, o asigurare de sanatate adaptata nevoilor tale !

Care este costul unei asigurari de sanatate BUPA Flex ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de sanatate internationale Bupa, pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii legate de asigurari de sanatate prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate !

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

sau

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate internationala Bupa care ti se potriveste !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.