Asigurare medicala internationala

O asigurare medicala internationala iti ofera posibiltiatea sa te tratezi in orice tara din Europa sau chiar din intreaga lume, inclusiv in Romania.

Scopul pentru care ar trebui sa inchei o astfel de asigurare medicala internationala este de a te proteja de costurile medicale neprevazute care pot sa apara in cazul unei imbolnarivi.

Atunci cand esti bolnav costurile tratamentelor si procedurilor medicale in spitale private sunt costisitoare in Romania dar si mai costisitoare daca iti doresti sa te tratezi in afara tarii.

Daca iti doresti sa apelezi la spitalele private din Europa in cazul unei boli grave, pentru o interventie chirurgicala sau pentru un tratament costisitor, poti face acest lucru daca ai deja o asigurare de sanatate internationala.

asigurare internationala de sanatate

CERE OFERTA

Daca esti deja bolnav sau daca ai deja o problema medicala care necesita tratament in strainatate va fi foarte greu, aproape imposibil sa mai obtii o asigurare medicala de sanatate cu acoperire internationala. In acel moment va trebui sa suporti singur costurile tratamentelor si interventiilor chirurgicale pentru a te face bine si costurile nu sunt deloc mici.

Atunci cand alegi sa inchei din timp o asigurare internationala de sanatate, costurile tratamentelor in strainatate pot fi acoperite integral de asigurare. Asigurarea internationala acoperind integral si la o limita de peste 1 milion de euro tratamentul unei afectiuni precum Cancerul, cu conditia ca afectiunea medicala sa nu existe inainte de incheierea asigurarii de sanatate.

Asigurare medicala internationala pentru tine !

Pentru mai multe detalii si consultanta pentru incheierea sau achizitionarea unei asigurari de sanatate va rugam sa ne scrieti la office@hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Business Developer – Life & Health Expert
Calea Crangasi nr 29, Sector 6, Bucuresti
Tel: +40.766.356.258
E-mail: alexandru.hategan@hdasig.ro
Web: www.hdasig.ro

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari medicale internationale !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.