Asigurarea BUPA – O acoperire flexibila oriunde v-ati afla

Bupa International este poate cea mai importanta companie de asigurari de sanatate la nivel international, oferind protectie si acoperire pentru persoane fizice si companii in peste 190 de tari. Asigurarea Bupa este prezenta si in Romania prin intermediul reprezentantilor locali care au un parteneriat semnat cu BUPA.

Bupa Flex este o asigurare BUPA care va ofera acoperire flexibila oriunde v-ati afla in lume.

Lucram in stransa legatura cu BUPA pentru a va putea oferi cel mai potrivit plan de asigurare de sanatate la nivel international cu o acoperire flexibila in functie de nevoile dumneavoastra si in functie de tara sau aria de acoperire dorita.

Asigurari de sanatate BUPA Romania

Beneficiile unei asigurari BUPA sunt multiple si ofera mai multe acoperiri.

Pe langa siguranta ca poti apela oricand la o un personal specializat din cadrul celor mai bune spitale din Europa si chiar din intreaga lume, Bupa le ofera membrilor urmatoarele beneficii:
– o retea de peste 7500 de spitale si clinici independente in cadrul carora decontarea se face direct intre BUPA si acea clinica (fara ca dumneavoastra sa fiti nevoit sa achitati vreo factura sau vreo suma de bani clinicii diret).
– acces la peste 210.000 de furnizori medicali in intreaga lume
– experti medicali care va pot acorda asistenta si va pot sfatui oricand
– consilieri din cadrul call-center care pot comunica cu dumneavoastra in limba pe care o alegeti
– a doua opinie medicala gratuita, in cazul in care aveti intrebari sau sunteti nesigur de diagnosticul pus sau de tratamentul recomandat.
– Acces online la planul dumneavoastra de asigurare de sanatate bupa, la optiunile si serviciile dumneavoastra prin intermediul platformei online Bupa Members World

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de sanatate internationale Bupa, pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii legate de asigurari de sanatate prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate !

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

sau

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate internationala Bupa care ti se potriveste !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.