Medix – Serviciul Medical Complet pentru pacient

Medix – Serviciul Medical Complet pentru pacient

Medix serviciul medical complet care ofera sprijin pacientilor si clientilor care acceseaza serviciile medicale complexe din intreaga lume, garantandu-le ca vor primi cel mai bun tratament posibil.

Medix este o companie internationala de talie globala specializata in managementul serviciilor medicale de calitate, oferind servicii complete clientilor care detin o asigurare de sanatate internationala.

Odata cu progresele facute si multiplele descopriri stiintifice din domeniul medical, apar tot mai multe tehnologii medicale alternative pentru tratarea diferitelor afectiuni. Medix este un mediator intre clientii sai si lumea medicala in continua transformare, oferindu-le posibilitatea de a profita la maximum de avantajele oferite.

Medix prin HDASIG
Medix prin HDASIG

Prin angajarea utilizarii bazei globale de date care concentreaza peste 3000 de specialisti acreditati si peste 1500 de centre medicale de top, Medix le ofera pacientilor sai acces la cea mai buna ingrijire medicala posibila in peste 80 de tari din Europa si din intreaga lume.

Specialistii interni ai Medix detin o baza de date de calitate cu cei mai buni doctori, cele mai bune centre medicale si cele mai bune clinici private la dispozitia lor. Aceasta baza de date, care este adminsitrata de departamentul de research, ii confera echipei Medix instrumentele de care au nevoie pentru a crea o baza profesionala acuala si utila pentru a putea oferi pacientilor grija de care au nevoie. Astfel Medix te ajuta sa accesezi servicii medicale de top acoperite de polita ta de asigurare de sanatate cu acoperire internationala.

Managementul Cazului Medical Personal

Acest servicu este gandit sa ofere suport pacientilor care au fost diagnosticati cu o conditie medicala serioasa si sa ii ghideze in gasirea celei mai bune ingrijiri medicale posibile.

O echipa medicala, incluzand un medic senior si un asistent medical coordonator, este insarcinata cu rezolvarea fiecarui caz medical in parte.

Echipa analizeaza informatiile medicale ale pacientului, revizuieste intregul caz, ii recomanda pacientului mai multe teste si investigatii daca e nevoie, organizeaza intalniri cu specialisti medicali de top din intreaga lume, si transmite clientului informatie de calitate bazata pe dovezi.

Pasul urmator facut de Medix este sa construiasca un plan de tratament care este aplicat sub atenta supraveghere pentru a se asigura de calitatea si eficienta lui.

Puteti urmari acest video care prezinta un studiu de caz al unui pacient care acceseaza serviciile oferite de asigurarea de sanatate prin intermediul Medix.

Cat costa o asigurare de sanatate pentru tine ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de sanatate pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarea de sanatate prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate!

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi o asigurare de sanatate potrivita bugetului si nevoilor tale.

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.