Asigurari similare cu asigurarea de sanatate BUPA

Noi cei de la HDASIG ne gandim mereu sa venim in intampinarea clientilor nostri cu detalii despre produse de asigurare de santate care sa acopere cat mai bine nevoile clientilor nostri.

Asigurarea de sanatate BUPA este o asigurare cunoscuta datorita faptului ca BUPA este recunoscut a fi cel mai mare asigurator de sanatate din lume, asigurarea BUPA fiind produsul lor reprezentativ care i-a consacrat.
Istoricul acestei asigurari incepe in aprilie 1947 cand 17 asociatii s-au unit pentru a forma BUPA cu scopul de a preveni, a alina si a vindeca bolile si bolnavii de orice fel.

Pentru cei care cauta asigurari similare cu asigurarea BUPA, in Romania exista cateva asigurari de sanatate alternative la asigurarea medicala BUPA.

asigurari alternative la asigurarea bupa

AXAPPP este asiguratorul din UK care vine cu planuri de asigurare similare in ceea ce priveste acoperirile cu planurile BUPA dar cu tarife mai mici. Acoperirea oferita de AXA PPP este impartita in 4 planuri diferite: Standard, Comprehensive, Prestige si Prestige Plus. AXAPPP este parte a grupului AXA care este cunoscut ca fiind brandul cel mai mare de asigurari din lume.

CERE OFERTA

O alta asigurare de sanatate internationala similara cu BUPA este asigurarea medicala oferita de asiguratorul LAMP din UK. Planurile oferite de LAMP se numesc Medihelp: MHS Superior, MHP Clasic si MHP Esential. Aceste asigurari medicale internationale Medihelp oferite de LAMP sunt alternativa aleasa de cei mai multi clienti care doresc sa incheie o asigurare internationala de sanatate cu un pret cu pana la 40% mai mic decat cel al unei asigurari de sanatate BUPA.

Pentru expati, categorie din care fac parte romanii plecati in afara tarii, expatii sau cetatenii straini care au rezidenta pe teritoriul Romaniei, exista asigurari cu acoperire internationala create si destinate special acestei categorii.
Cea mai cunoscuta asigurare pentru expati in Romania este asigurarea de sanatate oferita de CIGNA prin planurile Silver, Gold si Platinum.

HDASIG va pune la dispozitie planurile oferite de toti asiguratorii de sanatate din Romania precum si planurile celor mai importanti asiguratori din strainatate pentru ca dumneavoastra sa aveti acces la servicii medicale cat mai complete prin intermediul produselor complexe de asigurare de sanatate.

Avantajul de a incheia o astfel de astfel de asigurare de sanatate printr-un broker este ca veti beneficia de acelasi pret ca si in cazul achizitionarii produsului direct de la asiguratorul din strainatate, insa din partea HDASIG veti primi si urmatoarele servicii:

– Oferte transparente de la o gama larga de asiguratori de sanatate
– Analiza obiectiva a ofertelor de asigurare
– Analiza conditiilor contractuale inainte de achizitionarea politei
– Consultanta si asistenta pentru modificari pe parcursul contractului
– Asistenta in caz de dauna pentru obtinerea cat mai rapida a despagubirii
– Asistenta pentru stabilirea serviciului de decontare directa intre asigurator si clinica pentru clinicile din afara retelei asiguratorului

Cat costa o asigurare BUPA ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de sanatate internationale Bupa, pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii legate de asigurari de sanatate prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate !

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

sau

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi o asigurare Bupa care ti se potriveste !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.