Ce este Asigurarea BUPA? Cine este BUPA in Romania?

Ce este Asigurarea BUPA? Cine este BUPA in Romania?

Bupa este unul dintre cei mai mari asiguratori de sanatate din intreaga lume.

Asigurarea BUPA este o asigurare internationala de sanatate, prin intermediul careia persoanele care o detin pot accesa servicii medicale in orice spital privat, clinica privata sau centru medical din lume.

asigurare de sanatate BUPA

BUPA (la origine, British United Provident Association) a fost infiintata in 1947 cand 17 societati britanice de asigurari s-au unit pentru a oferi asistenta medicala pentru publicul larg. Serviciile oferite la inceput de Bupa includeau o asigurare privata de sanatate si ulterior s-au extins pentru a include spitale conduse in regim privat de catre Bupa. Bupa a inceput prin a avea 38.000 persoane inregistrate cand s-a fondat, in prezent numarnd peste 14 milioane de clienti in intreaga lume, fiind liderul britanic in furnizarea serviciilor de asigurare privata de santate internationala.

BUPA a fost fondata inca inainte de a fi infiintat Serviciul National de Sanatate (NHS) in 1947 ca si organizatie de asigurari. Initial, a fost doar un provider de asigurari de sanatate, oferind polite catre persoane, companii si organizatii. In Romania BUPA a intrat prin companii care o reprezinta ca si interemdiari sau brokeri: HDASIG, Medihelp si Priorimed fiind unii dintre principalii reprezentanti.

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari internationale de sanatate Bupa, pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii legate de asigurarea de sanatate prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate!

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

sau

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate internationala Bupa care ti se potriveste !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.