Mesaj de la Neprevazut

Mesaj de la Neprevazut

Sunt ceva nedefinit. Unii imi zic Karma, altii Destin sau Ghinion. Cert este ca apar cand nu va asteptati.

Sunt acel ceva care il surprinde pe curajosul care zice “lasa, mie nu mi se poate intampla”. Eu iti zic ca ti se poate intampla orice. Pentru ca eu pot face acel “orice” sa se intample, oricand doresc. De aceea mi se zice Neprevazutul.

asigurare de sanatate intrebari
asigurare de sanatate intrebari

Sper sa nu ne cunoastem niciodata. Dar vreau sa constientizezi ca exist. Ca accidentele se pot intampla oricui, inclusiv tie. Ca e mai bine sa previi, decat sa tratezi. Ca e bine sa crezi in visele tale si sa nu te opreasca nimic din a le indeplini. Ca viata nu e o jucarie teleghidata pe care o poti controla cum doresti. Ca nu poti sa treci prin ea fara sa te intrebi cel putin o data “dar daca…?”. Ca tot ce ai este “acum”. Si te poti folosi de asta pentru ca “atunci” sa fie mai bine.

Acum poti sa-ti faci o asigurare de viata. Nu stii cand sau daca o sa ai nevoie de ea. Poate nu o sa ai nevoie. Dar daca o sa ai nevoie? Ce o sa faci atunci? In cazul unui eveniment nefericit? Cum o sa-ti sprijini financiar familia? Ce o sa se intample cu planurile tale sau cu ale lor? Gandeste-te putin. Si doar daca te simti foarte, foarte norocos nu ma lua in seama. Dar daca te-am pus pe ganduri, alege un plan de protectie pentru tine si familia ta.

Cere oferta

Iti oferim sprijin in gasirea protectiei potrivite pentru tine si familia ta. Ceea ce inseamna ca, in cazul unui accident, vei avea parte de suportul necesar pentru ca viata ta sa poata merge mai departe. Fa in asa fel incat sa fii pregatit pentru orice. Nu e vorba doar de tine, ci si de cei din jurul tau.

Cat costa o asigurare de viata pentru tine ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de viata pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarea de viata prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate!

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de viata potrivita bugetului si nevoilor tale.

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.