Asigurare de viata pentru credit

Asigurare de viata pentru credit

In momentul obtinerii unui credit cei mai multi dintre noi suntem obligati de o institutie financiara sa inceheim o asigurare de viata pe care suntem obligati sa o cesionam in favoarea bancii.

Banca cere ca aceasta asigurare de viata sa fie incheiata pe intreaga durata a creditului, acest lucru fiind totusi in avantajul asiguratului (adica al dumneavoastra). Avantajul dumneavoastra daca obtineti o asigurare de viata pe o durata indelungata si pe parcursul acelei perioade va imbolnaviti de o anumita boala grava pentru care asiguratorul / asiguratorii nu vor mai dori sa va asigure, ramaneti totusi asigurati. Acest lucru insa nu se va intampla in cazul in care incheiati o asigurare pe o durata de 1 an si reinnoiti anual asiguarea de viata.

asigurare de viata pentru credit
asigurare de viata pentru credit

De asemenea este important de stiut faptul ca in 99% din cazuri banca cere ca asigurarea dumneavoastra sa includa si o asigurare pentru invaliditate. Aceasta asigurare va ajuta sa nu mai platiti creditul in cazul in care suferiti o invaliditate de un anumit grad.

Uneori este la latitudinea duneavoastra daca doriti sa fiti acoperit doar din accident de asigurare de invaliditate, sau daca doriti ca aceasta sa va acopere si in cazul unei imbolnaviri.

Sfatul nostru este sa va orientati spre asiguratori cu vechime, traditie si care sunt specializati pe segmentul de asigurari de viata. Este important sa analizati conditiile contractuale oferite de asiguratori si nu doar pretul acestei asigurari de viata.

Cere oferta

Nu uitati: Scopul acestei asigurari este achitarea creditului in cazul in care s-ar intampla un deces sau o invaliditate. Daca aceassta asigurare nu este de calitate sau in cazul in care conditiile contractuale sunt foarte restrictive si contin multe excluderi, familia dumneavoastra ar putea fi mai putin acoperita.

Pentru a gasi o solutie optima va sfatuim sa consultati cel putin 3 asiguratori din piata.

Suntem alaturi de tine daca iti doresti astfel de servicii medicale, sau daca vrei sa vezi cat te-ar costa o astfel de asigurare.

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro
sau

Lasa-ne datele tale si te ajutam sa iti alegi asigurarea de viata pentru credit care ti se potriveste !

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.