Asigurarea de inmormantare – Subiect Tabu

Asigurarea de inmormantare – Subiect Tabu

Pentru unele persoane a purta o discutie despre viata sau despre moarte si despre consecintele emotionale si financiare care se ivesc la momentul decesului unei persoane este un subiect tabu.

Asigurare de viata pentru credit
Asigurare de viata pentru inmormantare

Dupa cum stim cu totii Moartea este un eveniment inevitabil dar nu imediat.

O asigurare de inmormantare , este o asigurare de viata simpla care acopera cheltuielile de inmormantare ca un supliment pe langa ajutorul de la stat. Asa cum am spus este o asigurare de viata, insa nu este acel produs cu care unii au intrat in contact, deoarece nu presupune o perioada indelungata de plata de 20-30 de ani.

Produsele de asigurare de viata care acopera cheltuielile inmormantare sau care ofera un sprijin financiar familiei in cazul decesului unei persoane dragi au o perioada de plata de pana in 10 ani, putand fi platite si in rate.

Riscul de deces este un risc sigur mai ales daca produsul preia riscul de deces al persoanei pana la implinirea unei varste inaintate cum ar fi varsta de 90 de ani, de aceea costul total al asigurarii pe intreaga perioada asigurata va ajunge sa fie aproximativ egal cu suma asigurata.

Totusi suma asigurata care va fi pusa la dispozitia familiei va fi de cele mai multe ori mai mare decat suma platita pe polita (costul politei depinde foarte mult de varsta persoanei care decide sa isi incheie o astfel de asigurare).

Pentru persoanele responsabile care constientizeaza consecintele care apar in momentul unui deces, putem sa construim o oferta personalizata care sa acopere acele cheltuieli si pe langa cheltuielile imediate cauzate de inmormantare se pot acoperi si alte sume cum ar fi: datorii pe care persoana le are, cheltuieli pe care le are familia, costurile cu intretinerea si cresterea copiilor, etc.

Va stam la dispozitie pentru a face impreuna o analiza detaliata a situatiei dumneavoastra si a cauta solutii la nevoile identificate impreuna cu consultantul nostru financiar.

HDASIG are experienta in analiza nevoilor clientilor si in gasirea unei solutii printr-o asigurare de viata, pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii legate de asigurarea de viata prin consultatii nostri.

Siguranta ta inainte de toate!

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

sau

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi Click aici pentru ofera personalizata ! care ti se potriveste !

Related Posts

Comments (1)

camelia ferenczi

Stimati Domni/Domane,

As vrea sa primes mai multe detalii pentru o asigurare care sami acopere cheltuielile in caz de o inmormantare….cat ar costa si daca poate fi facuto fara sa ma prezint….pt ca lucuies peste hotare si nu pot sa vin in romania….
Camelia
0039 349 3332259

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.