5 greseli de evitat cand inchei o asigurare de viata (1)

5 greseli de evitat cand inchei o asigurare de viata (1)

Astazi vom discuta despre una dintre cele 5 greseli frecvente pe care ar fi bine sa le eviti cand decizi sa inchei o asigurare de viata:

Daca ai inceput deja sa te gandesti la incheierea unei asigurari de viata si esti pe cale sa semnezi o polita, asigura-te ca vei ocoli cele 5 capcane care iti vor ingreuna alegerea si care te pot impiedica sa obtii cele mai bune beneficii ale acestui produs de asigurare.
1. Refuzi sa ceri ajutor specializat si nu te informezi suficient
2. Amani decizia de a-ti face o asigurare de viata
3. Alegi o asigurare de viata nepotrivita
4. Ai semnat – ai uitat – nu faci mentenanta
5. Nu ai declarat toate problemele medicale

Asigurare de Viata
Asigurare de Viata

1. Prima greseala: Refuzi sa ceri ajutor specializat si nu te informezi suficient

Solutia: O asigurare de viata este un demers financiar care necesita o anumita pregatire si un anumit timp pentru a putea avea o viziune clara asupra avantajelor si dezavantajelor pe care le prezinta produsul pe care il alegi. Daca esti convins ca sfatul rudelor, prietenilor si al vecinului de bloc este suficient, noi te-am sfatui sa ceri si sfatul unui expert in domeniu si anume al unui consultant financiar de asigurari de viata.
Sfatul nostru este sa vorbesti cu mai multi consultanti sau agenti de asigurari, sa-i lasi sa-ti prezinte produsul si oferta si sa le pui cat mai multe intrebari care te framanta. Noteaza tot ce ti se spune si compara informatiile primite. Pentru a avea o imagine de ansamblu cat mai clara, te sfatuim sa compari raspunsurile agentilor de asigurari ai anumitor companii cu cele ale unui broker de asigurari de viata care poate sa iti ofere o paleta mai larga de produse si informatii obiective.
Fiind vorba de un contract pe termen lung, este important sa fii sigur ca dedici suficient timp cercetarii ofertelor din piata, pentru a putea lua o decizie informata, care sa serveasca cel mai bine interesele si nevoile tale si ale familiei tale.

Suntem alaturi de tine daca iti doresti astfel de servicii medicale, sau daca vrei sa vezi cat te-ar costa o astfel de asigurare.

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro
sau

Lasa-ne datele tale si te ajutam sa iti alegi asigurarea de viata care ti se potriveste !

Click aici pentru ofera personalizata !

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.