Lucrurile care provoaca cel mai des decesul

Lucrurile care provoaca cel mai des decesul

Oamenii sunt predispusi la a evalua prost riscurile. Acesta este motivul pentru care cineva isi mai aprinde o tigara facandu-si griji ca ar putea fi omorat de un terorist, si de aceea cei mai multi dintre noi conducem o masina catre locul de munca in fiecare zi dar suntem stresati cand trebuie sa zburam cu avionul.

Pentru a-i ajuta pe oameni sa inteleaga cele de mai sus, un grup de cercetatori din UK din partea Serviciului National de Sanatate a alcatuit “Harta Riscurilor”.

Mai jos sunt principalele cauze care provoaca decesul, cercurile mai mari indicand cauze mai des intalnite:

Cauze care pot prova decesul
Cauze care pot prova decesul
Lucurile cel mai probabil sa te omoare
Riscurile cel mai probabil sa te omoare

Ideea principala a graficelor de mai sus este sa arate in mod visual ca in general fricile si temerile noastre sunt de cele mai multe ori nepotrivite, si ca cei mai multi dintre noi ar trebui sa isi faca griji mai des legat de renuntarea la fumat si sa manance legume decat sa isi faca griji ca vor muri ucisi de o mana criminala sau de un accident ciudat.

Este usor sa pierzi imaginea de ansamblu si sa iti faci griji pentru lucruri mici sau insignifiante in timp ce ignori sau nu esti constient de amenintarile majore.

Cat te costa o asigurare de viata care sa acopere riscurile de mai sus ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de viata pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarea de viata prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate!

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de viata potrivita bugetului si nevoilor tale.

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.