Asigurare de sanatate care acopera cheltuielile medicale

In contextul in care clientii isi doresc asigurari de sanatate din ce in ce mai complexe si care sa se poata personaliza, asiguratorii construiesc pachete de asigurari de sanatate customizabile sau clauze de sanatate care pot fi atasate unei asigurari de viata.

Una dintre acoperirile suplimentare care pot fi atasate unei asigurari de viata este clauza de cheltuieli medicale.

Asigurarea pentru cheltuieli medicale ofera libertate maxima asiguratului in ceea ce priveste reteaua de spitale private in care poate accesa serviciile medicale.

Aceasta clauza ofera o suma asigurata care poate fi folosita pentru a accesa servicii medicale private in orice spital privat din aria de acoperire a politei (Ex. Romania, Europa sau Intreaga lume).

Altfel spus ai un plafon anual fix in care iti poti deconta serviciile medicale folosite: consultatii, investigatii, analize si medicamentele cumparate cu reteta.

Plafonul pentru aceasta acoperire este flexibil si trebuie ales inainte de achizitionarea unei asigurari de viata care acopera si cheltuielile medicale.

O asigurare de viata care pe langa spitalizare si interventii chirurgicale ofera acoperire si pentru cheltuielile medicale devine un concurent serios pentru produsul de asigurare de sanatate prin beneficiile pe care le ofera:

  • acopera si decesul din orice cauza
  • acopera si invaliditatea totala
  • acopera cheltuielile de spitalizare
  • acopera costurile unei interventii chirurgicale
  • acopera medicamentele recomandate de medic cu reteta
  • acopera consutlatiile la medic generalist si specialist
  • acopera costul analizelor medicale si ale investigatiilor recomandate de medic

Singurul dezavantaj este acela ca nu ofera decontare directa in cadrul unei retele medicale, insa ofera libertate totala in alegerea clinicii sau spitalului privat in care asiguratul alege sa se trateze.

Avantajul cel mai mare pentru asigurat este ca o asigurare de viata care acopera cheltuielile medicale poate avea un cost mult mai scazut decat o asigurare de sanatate.

Cat costa o asigurare de sanatate care acopera cheltuielile medicale ?

CERE OFERTA

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari private de sanatate, intelegand nevoile dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta de asigurare privata de sanatate. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii legate de asigurari de sanatate prin intermediul consultantilor nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate !

Pentru mai multe detalii si consultanta pentru incheierea sau achizitionarea unei asigurari de sanatate va rugam sa ne scrieti la office@hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Business Developer – Life & Health Expert
Calea Crangasi nr 29, Sector 6, Bucuresti
Tel: +40.766.356.258
E-mail: alexandru.hategan@hdasig.ro
Web: www.hdasig.ro

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi o asigurare de sanatate care ti se potriveste !

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.