Nu se poate intampla ! Si daca totusi se intampla ?

Nu se poate intampla ! Si daca totusi se intampla ?

Te-ai trezit de dimineata si ti-ai urmat rutina zilnica. Ti-ai luat micul dejun si te-ai imbracat. Ai iesit pe usa si ai plecat spre locul de munca. Timpul petrecut in metrou a trecut rapid pentru ca te-ai pierdut in telefon vizualizand ce-au mai facut prietenii tai pe Facebook .

La birou, dupa o cafea si cateva click-uri ai ajuns aici. O sa citesti in graba sau pe indelete aceste cuvinte, apoi iti vei continua viata pe alte site-uri, cu alte proiecte, intr-un bar cu prietenii sau intr-un restaurant cu sotia ta sau acasa, cu copiii.

Acum fa o pauza si deconecteaza-te. Inspira adanc. Si imagineaza-ti altceva:

Daca nu ai lua metroul azi si ai merge cu masina pana la birou pentru ca trebuie sa ajungi undeva diseara? Daca in drum spre casa din cauza altcuiva, s-ar intampla ceva? Daca rutina zilnica s-ar transforma in vizite la medici? Daca viata ta nu ar mai fi deloc ca inainte?

asigurare de accidente si invaliditate
asigurare de accidente si invaliditate

E absurd, nu? E enervant de absurd chiar si greu de imaginat.

Nu vrei sa te gandesti la asta !

Eu sunt aici sa iti spun ca evenimentele neplacute se pot totusi intampla. Si daca s-ar intampla, nu ai regreta o decizie pe care puteai s-o iei ca sa-ti fie mai usor, dar pe care nu ai luat-o?

Nu ti-ai dori sa-ti fi asigurat viitorul?

Nu ti-ai dori ca, in cazul unui accident, sa-ti fie mai usor sa mergi mai departe? Sa iti poti sprijini financiar familia in continuare? Nu ti-ai dori sa fi optat pentru acea protectie financiara pe care ai refuzat-o in trecut pe motiv ca “tie nu ti se intampla” sau “deocamdata nu am nevoie de o asigurare de viata” ?

Daca raspunsul tau la toate aceste intrebari este “da”, atunci ar trebui sa afli mai multe despre produsele de protectie financiara oferite de HDASIG.

Cat costa o asigurare de viata pentru tine ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de viata pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarea de viata prin consultatii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate!

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de viata potrivita bugetului si nevoilor tale.

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.