5 greseli de evitat cand inchei o asigurare de viata (3)

5 greseli de evitat cand inchei o asigurare de viata (3)

Astazi vom discuta despre cea de-a 3-a dintre cele 5 greseli frecvente pe care ar fi bine sa le eviti cand decizi sa inchei o asigurare de viata:

Daca ai inceput deja sa te gandesti la incheierea unei asigurari de viata si esti pe cale sa semnezi o polita, asigura-te ca vei ocoli cele 5 capcane care iti vor ingreuna alegerea si care te pot impiedica sa obtii cele mai bune beneficii ale acestui produs de asigurare.
1. Refuzi sa ceri ajutor specializat si nu te informezi suficient
2. Amani decizia de a-ti face o asigurare de viata
3. Alegi o asigurare de viata nepotrivita
4. Ai semnat – ai uitat – nu faci mentenanta
5. Nu ai declarat toate problemele medicale

Asigurare de Viata
Asigurare de Viata

3. A treia greseala: Alegi o asigurare nepotrivita
Solutia: Inainte de a lua o decizie finala, trebuie sa fii sigur ca prioritatile tale financiare pe care le-ai indentificat impreuna cu consultantul se regasesc la final in oferta sau solutia pe care acesta ti-o recomanda. Trebuie neaparat sa tii cont de acest lucru, fie ca este vorba de un produs de asigurare dedicat planurilor financiare pentru viitorul copiilor, daca te gandesti la viitorul copiilor tai, fie ca are ca si scop oferirea unei protectii suficiente pentru tine si cei dragi in cazul unui eveniment neprevazut cum este decesul sau invaliditatea.

Totodata este foarte important ca suma pe care alegi sa o platesti sa fie suportabila pe termen lung, adica sa nu reprezinte un efort financiar prea mare pentru itne si familia ta.

Trebuie sa tii cont si de faptul ca, pe parcurs, pe masura ce trece timpul, nevoile tale se vor schimba, de aceea te sfatuim sa intrebi de la bun inceput despre flexibilitatea produsului pe care il alegi, daca si cum anume se poate ajusta in timp.

Suntem alaturi de tine daca iti doresti astfel de servicii medicale, sau daca vrei sa vezi cat te-ar costa o astfel de asigurare.

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro
sau

Lasa-ne datele tale si te ajutam sa iti alegi asigurarea de viata care ti se potriveste !

Click aici pentru ofera personalizata !

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.