Cu o asigurare BUPA ai acces la cele mai bune spitale si medici

Cu o asigurare BUPA ai acces la cei mai buni medici si la cele mai bune spitale

Datorita faptului ca asigurarea BUPA este o asigurare cu acoperire internationala globala, iti ofera acces la orice spital si la orice clinica din lume fie ca sunt institutii private sau de stat.

Cu ajutorul unei asigurari BUPA tu esti cel care alege clinica si medicul la care sa te tratezi atunci cand apare o problema medicala usoara sau mai grava, indiferent in ce tara te afli, fie ca esti acasa, in tara de resedinta sau intr-o tara straina.

Asigurare BUPA
Asigurare BUPA

BUPA iti garanteaza accesul la servicii medicale de calitate, la cele mai inalte standarde prin intermediul produselor de asigurare BUPA Worldwide Medical Insurance, care au preturi incepand de la 150 euro pe luna pentru o un adult cu varsta de 30 de ani.

Si copiii pot beneficia de cele mai bune servicii medicale prin intermediul unei asigurari BUPA International, cu conditita ca polita sa fie incheiata inainte de aparitia unor afectiuni sau imbolnaviri, preferabil de la o varsta cat mai frageda. Pentru un pachet de baza care ii acopera boli grave, evenimente care necesita spitalizare sau interventii chirurgicale precum si tratamentul unor afectiuni grave, asigurarea BUPA pentru un copil are un pret de aproximativ 50 euro pe luna.

Parintii care doresc sa evite cheltuielile neprevazute care pot sa apara ca urmare a unei imbolnaviri (spitalizare, interventii chirurgicale, tratament in strainatate) aleg sa incheie din timp o astfel de asigurare BUPA atat pentru ei cat mai ales pentru copii.

O asigurare BUPA este o asigurare care se adreseaza atat parintilor cat si copiilor care doresc sa aiba acoperite cheltuielile medicale neprevazute.

Cat costa o asigurare BUPA ?

Cere oferta

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de sanatate internationale BUPA, pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta de asigurare BUPA. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii legate de asigurari de sanatate prin intermediul consultantilor nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate !

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro

sau

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de sanatate internationala Bupa care ti se potriveste !

Cere oferta

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.