5 greseli de evitat cand inchei o asigurare de viata (5)

5 greseli de evitat cand inchei o asigurare de viata (5)

Astazi vom discuta despre cea de-a 5-a dintre cele 5 greseli frecvente pe care ar fi bine sa le eviti cand decizi sa inchei o asigurare de viata:

Daca ai inceput deja sa te gandesti la incheierea unei asigurari de viata si esti pe cale sa semnezi o polita, asigura-te ca vei ocoli cele 5 capcane care iti vor ingreuna alegerea si care te pot impiedica sa obtii cele mai bune beneficii ale acestui produs de asigurare.
1. Refuzi sa ceri ajutor specializat si nu te informezi suficient
2. Amani decizia de a-ti face o asigurare de viata
3. Alegi o asigurare de viata nepotrivita
4. Ai semnat – ai uitat – nu faci mentenanta
5. Nu ai declarat toate problemele medicale

Asigurare de Viata
Asigurare de Viata

5. Greseala numarul 5: Nu ai declarat toate problemele medicale
Solutia: Pentru o evaluare cat mai exacta si corecta a riscului pe care il asigura compania de asigurari, tu, ca persoana asigurata, trebuie sa oferi informatii complete privind istoricul medical si starea prezenta de sanatate. Aceste informatii includ declaratiile pe care le faci in cadrul cererii de asigurare, a chestionarului medical, la examinarea medicala si in toate documentele medicale pe care le trimiti catre asigurator.

Din momentul in care se descopera un fals, sau o boala nedeclarata, o afectiune din trecut care influenteaza sau ar fi putut influenta riscul pe care l-a preluat compania, exista riscul ca familia ta sa nu mai beneficieze de o suma asigurata sau de o indemnizatie de asigurare pentru evenimentele asigurate.

Sfatul nostru este sa declari toate problemele medicale, sa le discuti cu consultantul tau si sa ceri o evaluare corecta din partea asiguratorului pentru a fi sigur ca vei fi acoperit si ca o eventuala afectiune din trecut va fi preluata in asigurare, sau va fi exclusa, fara a afecta intreaga polita de asigurare de viata.

Suntem alaturi de tine daca iti doresti astfel de servicii medicale, sau daca vrei sa vezi cat te-ar costa o astfel de asigurare.

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro
sau

Lasa-ne datele tale si te ajutam sa iti alegi asigurarea de viata care ti se potriveste !

Click aici pentru ofera personalizata !

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.