Asigurare de sanatate Bupa International

Cine colaboreaza cu Bupa InternatioNal in Romania ?

Bupa Intl este o companie de asigurari internationale de sanatate care lucreaza direct cu mai multi borkeri de asigurari de sanatate din Romania. Daca iti doresti o asigurare BUPA sau un alt tip de asigurare de sanatate internationala o poti obtine fara costuri suplimentare prin intermediul nostru. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si noi iti vom trimite o oferta de pret.

Asigurarea internationala BUPA iti permite accesul la servicii medicale in spitalele private din toata Europa, Romania, Israel, Turcia, Germania, Austria, Marea Britanie, Elvetia.

asigurare BUPA International
asigurare internationala de sanatate

Din momentul in care devii membru si detii o asigurare medicala privata vei avea acoperite integral costurile legate de exercitarea actului medical indiferent de tara, cnetrul medical si medicul la care alegi sa te tratezi. O asigurare de sanatate BUPA International Health Insurance acopera costurile de spitalizare dar si costurile interventiilor chirurgicale.

Accesul la centre medicale pentru Bupa Members

Membrii asigurati nu sunt restrictionati in a accesa o anumita clinica sau o anumita retea de clinici sau spitale private, intrucat prin intermediul unei asigurari medicale private pot accesa orice spital sau centru medical privat chiar si daca acesta nu are un parteneriat semnat cu asiguratorul din Londra pentru decontare directa. Costurile pentru serviciile medicale prestate de o clinica privata care nu este partener Bupa Hospitals se va rambursa asiguratului prin intermediul unei despagubiri ulterioare.

Ca partener al Bupa international stam la dispozitia clientilor nostri si oferim gratuit serviciul de management al daunelor, asigurandu-ne ca dosarul pentru rambursarea cheltuielilor medicale este complet. Ulterior transmiterii dosarului de dauna, il urmarim si ne asiguram ca esti intotdeauna informat la timp despre evolutia acestuia cat si despre finalizarea lui.

Ne dorim sa fi intotdeauna informat in legatura cu evolutia despagubirii tale dupa ce a avut loc un eveniment medical neprevazut.

Lista de spitale partenere Bupa Hospitals

Centrele medicale la care ai acces prin intermediul Bupa International Health Insurance sunt nenumarate. Spitalele si centrele medicale care colaboreaza deja cu asiguratorul international din Marea Britanie.

Pentru a putea vedea lista de spitale si centre medicale pe care le poti accesa prin intermediul unei asigurari de sanatate private internationale, tot ce trebuie sa faci este sa te logezi in contul tau si sa mergi la sectiunea facilities finder unde vei putea cauta parteneri medicali in functie de tara si orasul in care doresti sa te tratezi.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare BUPA ?

Am negociat pentru tine cele mai mici preturi

PRET ASIGURARE BUPA

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.