Asigurare de nastere care sa acopere doar nasterea si sarcina

Asigurare de nastere care sa acopere doar nasterea si monitorizarea sarcinii

O viitoare mamica se gandeste la multe lucruri inainte de a avea un copil si face anumite pregatiri in acest sens. Stim ca o viitoare mamica isi pune o serie de intrebari legate de nastere si de viitoarea sarcina, dintre care amintim doar cateva:
– Ce societati asigura nasterea ?
– Cat costa o asigurare care acopera nasterea pe cale naturala in Sanador / Regina Maria ?
– Cat costa o asigurare care acopera nasterea prin cezariana in Sanador / Regina Maria ?
– Este acoperita nasterea prin cezariana la Sanador in 2021 cu o asigurare de sanatate ?
– Cu ce asigurare privata pot naste la Sanador ?
– Exista o asigurare de nastere care sa acopere doar nasterea si monitorizarea sarcinii ?

Pentru a putea raspunde acestei intrebari ar trebui sa intelegem cel putin doua principii dupa care functioneaza si este construita o asigurare: antiselectia riscului si dispersia riscului.

Antiselectia riscului apare atunci cand un client (asigurat) doreste sa achizitioneze o asigurare care sa asigure doar riscul cel mai probabil sa i se intample fara a-si dori sa asigure alte riscuri suplimentare.

Dispersia riscului este metoda prin care asiguratorul va oferi asiguratilor o serie de riscuri la pachet alaturi de riscul cu gradul cel mai ridicat de a se produce, reusind astfel sa ofere asigurarea la un tarif atractiv, respectand totodata si impiedicand antiselectia pe care clientul si-ar dori sau ar putea sa o faca.

asigurare de sanatate pentru Nastere
asigurare de sanatate pentru Nastere

In industria de asigurari de sanatate din Romania / Europa si chiar din intreaga lume nu vom gasi o asigurare care sa acopere doar nasterea (riscul de “nastere”), sau doar riscul de “interventii chirurgicale” sau doar riscul de “spitalizare”.

Vom gasi insa asigurari care ofera acoperire pentru nastere, pentru monitorizarea sarcinii, precum si pentru nasterea pe cale naturala sau prin cezariana vandute ca optiune sau facand parte dintr-o asigurare de sanatate completa care acopera si nasterea.

CERE OFERTA

Un alt principiu important pe care trebuie sa il ingelegem este faptul ca orice asigurare medicala este construita si gandita sa acopere riscuri probabile, nu certe, nu sigure, care ar putea avea loc in viitor independent de vointa noastra ca asigurati.

Nasterea si sarcina sunt considerate conditii medicale, care vor fi oferite de asiguratori doar in cadrul unei asigurari de sanatate si doar pentru persoane care nu sunt deja insarcinate la momentul achizitionarii politei de asigurare de sanatate sau a politei de asigurare medicala pentru nastere, sarcina si cezariana.

Nasterea si sarcina, precum si monitorizarea sarcinii vor fi oferite de catre un asigurator catre o clienta doar cu aplicarea unei perioade de asteptare de la achizitionarea politei si pana la momentul in care asigurarea va oferi acoperire pentru nastere, sarcina sau monitorizarea sarcinii.

O asigurare medicala pt nastere va acoperi atat nasterea pe cale naturala cat si nasterea prin cezariana la recomandarea medicului in spitale private din Romania (Sanador, Regina Maria, Eromaterna, Atena, Spitalul Premiere, Arcadia, Clinica Eva), cu o perioada de asteptare de cel putin 10 luni.

Perioadele de asteptare oferite de asiguratori sunt exprimate in luni si pot avea durate diferite in functie de fiecare asigurator. Cea mai scurta perioada de asteptare pentru o asigurare de nastere este de 10 luni de la emiterea politei. Cea mai lunga perioada de asteptare pentru o asigurare medicala pentru nastere este oferita de un asigurator de sanatate international, si este de 24 de luni de la achizitionarea asigurarii de sanatate care acopera si nasterea.

Cat costa o asigurare de nastere pentru tine ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de nastere pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientele aleg sa cumpere o asigurare pentru nastere dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarea de nastere si acoperirea costurilor nasterii prin consultantii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate!

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de nastere potrivita bugetului si nevoilor tale.

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari de nastere !

CERE OFERTA

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.