5 greseli de evitat cand inchei o asigurare de viata (4)

5 greseli de evitat cand inchei o asigurare de viata (4)

Astazi vom discuta despre cea de-a 4-a dintre cele 5 greseli frecvente pe care ar fi bine sa le eviti cand decizi sa inchei o asigurare de viata:

Daca ai inceput deja sa te gandesti la incheierea unei asigurari de viata si esti pe cale sa semnezi o polita, asigura-te ca vei ocoli cele 5 capcane care iti vor ingreuna alegerea si care te pot impiedica sa obtii cele mai bune beneficii ale acestui produs de asigurare.
1. Refuzi sa ceri ajutor specializat si nu te informezi suficient
2. Amani decizia de a-ti face o asigurare de viata
3. Alegi o asigurare de viata nepotrivita
4. Ai semnat – ai uitat – nu faci mentenanta
5. Nu ai declarat toate problemele medicale

Asigurare de Viata
Asigurare de Viata

4. Greseala numarul 4: Ai semnat – ai uitat – nu faci mentenanta
Solutia: Odata ce ai cumparat o asigurare de viata, este important sa nu uiti de ea. Asa cum spuneam si in articolul precedent, nevoile tale se vor schimba in timp si ar trebui evaluate cel putin o data la 2-3 ani, ideal ar fi sa le evaluezi anual, pentru ca situatia ta si a familiei se va schimba in timp. Poate sa apara un copil, sa se schimbe veniturile familiei – sa creasca sau sa scada, contractarea unui credit, aparitia unor angajamente financiare, etc. iar conditiile asigurarii trebuie ajustate si ele. Daca viata te pune in fata a tot felul de situatii neprevazute si schimbari, asigura-te ca esti pregatit sa le faci fata, ajustand si regland solutiile financiare oferite de asigurare odata cu ele, pentru ca tu si familia ta sa fiti protejati in orice moment.

Este important de asemenea ca dupa ce ai semnat contractul de asigurare, sa nu renunti la primul semn de greutate financiara intampinat, sa nu intarzii cu platile si sa intretii in timp relatia cu consultantul.

Asigurarea de viata este ultimul lucru la care sa renunti in cazul unor probleme financiare, pentru ca in cazul unui deces, situatia se poate inrautati si mai mult.

Suntem alaturi de tine daca iti doresti astfel de servicii medicale, sau daca vrei sa vezi cat te-ar costa o astfel de asigurare.

Ne gasesti la urmatoarele date de contact:

tel. 0766.356.258 email: office@hdasig.ro
sau

Lasa-ne datele tale si te ajutam sa iti alegi asigurarea de viata care ti se potriveste !

Click aici pentru ofera personalizata !

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.