Asigurare de Nastere in Clinica Privata Euromaterna in Romania

Asigurare de Nastere in Clinica Euromaterna Constanta

Unul dintre cele mai importante evenimente din viata unei femei este nasterea copilului sau. Fiecare sarcina este unica in felul ei la fel cum fiecare copil este unic, insa exista anumite preferinte in ceea ce priveste aspectele nasterii care nu difera de la mama la mama.

Optiunea de a naste intr-o maternitate privata este o experienta placuta care de cele mai multe ori indeplineste preferintele mamelor.

Nasterea intr-o clinica privata cu servicii la standarde inalte este cu atat mai atractiva cand tanara mamica nu trebuie sa suporte singura costul pachetelor de nastere, acestea putand fi cuprinse intr-o asigurare de nastere si despagubite chiar si pentru o nastere in Clinica Euromaterna din Constanta.

Spital Clinica Euromaterna Asigurare Nastere Constanta
Clinica Euromaterna Asigurare Nastere Constanta

CERE OFERTA

Nasterea este un eveniment rar in viata unei femei , in unele cazuri fiind un eveniment unic. Tocmai de aceea este de la sine inteles faptul ca fiecare mama doreste ca prima intalnire cu micutul sau micuta ei sa fie o experienta placuta, nasterea sa decurga cat mai bine si serviciile medicale primite sa fie la un nivel cat mai ridicat. Avantajele unei nasteri in spital privat sunt legate in primul rand de confortul fizic si psihic, si de grija personalului fata de pacienti.

Cu o asigurare de nastere poti accesa serviciile de nastere pe cale naturala si nastere prin cezariana intr-un spital privat din Romania, indiferent de orasul in care alegi sa nasti. Poti alege o asigurare de nastere in Clinica Euromaterna din Constanta, sau asigurare de nasterea la spitalul Arcadia din Iasi, asigurare de nastere la Clinica President din Timisoara.

Daca doresti poti incheia o asigurare de nastere la Regina Maria, avand astfel acces la servicile oferite de Regina Maria din Bucuresti sau din intreaga tara. In functie de clinica in care mama alege sa nasca asigurarea poate rambursa catre mama cheltuielile efectuate de catre aceasta, in unele clinici existand chiar si decontare directa intre asigurator si clinica, mamica nefiind nevoita sa suporte si sa recupereze aceste cheltuieli.

“Euromaterna nu este spitalul celor bogati, fapt dovedit prin facilitatile financiare pe care cautam sa le oferim pacientelor noastre! Este spitalul tuturor femeilor care doresc un act medical civilizat, confidential, complet si incununat de succes, datorat atat aparaturii performante, cat si echipei medicale! Iar acest lucru se va intampla datorita faptului ca Euromaterna da siguranta vietii!” – Dr. Rusa Ion Marius Director General Euromaterna

Posesorii de asigurari private de sanatate pot beneficia in Euromaterna de servicii medicale acoperite de polita de asigurare de sanatate. Sunt incheiate contracte cu urmatoarele Societati private de asigurari de sanatate:

– Anima
– Allianz Tiriac
– BCR – asigurari
– Europ Assistance
– Medicover
– Signal Iduna
– RIA

Clientii Allianz Tiriac care detin o asigurare Sana Pro (Sanapro) aleg sa acceseze serviciile continute de asigurare in cadrul Euromaterna datorita calitatii serviciilor medicale private

Cat costa o asigurare de nastere pentru tine ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari de nastere pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientele aleg sa cumpere o asigurare pentru nastere dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarea de nastere si acoperirea costurilor nasterii prin consultantii nostri.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate!

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi asigurarea de nastere potrivita bugetului si nevoilor tale.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare pentru nastere ?

Am ales pentru tine cele mai bune asigurari de nastere

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.