Cat costa o asigurare de nastere ?

O nastere in spital privat pe cale naturala are un cost incepand cu 2700 RON si poate ajunge si la 8500 RON.

Costul unei nasteri prin cezariana in spital privat incepe de la 5700 RON putand ajunge si la 10260 RON in functie de spitalul privat unde alegi sa nasti si faciltiatile oferite.

Cat costa o asigurare de nastere care acopera si operatia de cezariana ?

Pretul unei asigurari de nastere incepe de la aproximativ 36 EUR/luna dar difera in functie de varsta si de pachetul de asigurare de sanatate ales.

Daca ai ales sa inchei din timp o asigurare de sanatate care iti acopera si nasterea, poti beneficia de acoperirea costurilor nasterii in spital privat, indiferent de spitalul in care alegi sa nasti, fie ca nasti pe cale naturala sau prin cezariana.

Daca inchei o asigurare de sanatate pentru nastere cu mai mult de 10 luni inainte de a ramane insarcinata vei putea avea acoperit si pachetul de monitorizare sarcina care cuprinde analizele si investigatiile medicale pe care trebuie sa le faci pe perioada sarcinii.

asigurare de sanatate pentru Nastere

Cat costa o asigurare de nastere ?

CERE OFERTA

Noi avem experienta in gasirea unei asigurari pentru nastere, de aceea iti vom prezenta o oferta personalizata doar dupa ce vom intelege nevoile dumneavoastra si acoperirea de care aveti nevoie. Clientele noastre aleg sa cumpere o asigurare pentru nastere dupa ce primesc informatii detaliate legate de acoperiri, conditii contractualesi tarife.

Nastere acoperita de asigurare prin HDASIG

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de nastere va rugam sa ne scrieti la office@hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Business Developer – Life & Health Expert
Calea Crangasi nr 29, Sector 6, Bucuresti
Tel: +40.766.356.258
E-mail: alexandru.hategan@hdasig.ro
Web: www.hdasig.ro

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi o asigurare de nastere care ti se potriveste !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.