Unde este mai bine sa nasc, in maternitate privata sau de stat ?

Aceasta intrebare apare in mintea fiecarei viitoare mamici inca din momentul in care planifica sa devina mamica, moment cand cele mai multe mamici aleg sa incheie o asigurare de nastere.

Astfel, daca ar fi sa pui pe hartie argumentele pro si contra pentru fiecare tip de maternitate, maternitatile private vor castiga deoarece ofera mai multe beneficii.

asigurare de sanatate pentru Nastere

PRET ASIGURARE

Cu o asigurare privata de sanatate pentru nastere, incheiata inainte de a ramane insarcinata poti avea acoperite costurile nasterii in spital privat sau in spital de stat. Uenle pachete acopera integral costurile nasterii in timp ce altele vor acoperi doar partial costul unei nasteri intr-o maternitate privata.

Diferenta majora dintre maternitatile de stat si cele private sta in costuri, insa de cele mai multe ori banii platiti asistentelor si doctorilor in cadrul unui spital de stat ajung cam la aceeasi suma pe care ai plati-o pe factura emisa de o maternitate privata. Este o diferenta majora in ceea ce priveste conditiile si modul in care esti tratata intr-o maternitate privata, de aceea cele mai multe viitoare mamici aleg sa nasca intr-o maternitate privata in Romania, mai ales daca detine o asigurare de nastere incheiata inainte de a ramane insarcinata.

Stim cu totii ca parerile sunt impartie, pentru ca fiecare mamica are propria experienta care difera de la o persoana la alta si de la caz la caz. Sunt femei care au nascut-o la stat intr-o maternitate de stat si au fost foarte multumite, in timp ce alte mamici s-au plans de conditiile indoielnice si de faptul ca au fost neglijate.

Daca ai incheiat din timp o asigurare pentru nastere vei fi cu atat mai motivata sa nasti la privat, mai ales daca stii ca vei avea acoperite in mare parte costurile cu nasterea in maternitatea privata.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare pentru nastere ?

Am ales pentru tine cele mai bune asigurari de nastere

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.