Asigurare de nastere la privat in Romania pentru viitoare mamici

Fiecare femeie care planifica sa devina mamica la un moment dat va avea in vedere si nasterea la privat in Romania. Mamicile care cauta o asigurare de nastere la privat in Romania isi doresc sa poata naste intr-un spital privat fara a fi nevoie de suporte cheltuieli ridicate cu nasterea.

Noi la HDASIG analizam constant toate produsele de asigurari pentru nastere existente in piata de asigurari de sanatate din Romania si alegem cele mai bune produse pentru viitoarele mamici astfel incat sa poata beneficia de cele mai bune servicii medicale la cele mai mici costuri posibile.

asigurare de nastere la privat in Romania - asigurare pentru Nastere
asigurarI de nastere la privat – asigurarI pentru Nastere

CERE OFERTA

Ce ACOPERA o asigurare de nastere la privat ?

Investigatii si analize medicale

Vei avea acoperite serviciile medicale care iti vor permite sa investighezi problemele medicale, in baza unei recomandari primite din partea unui medic specialist, fara o limitare a sumei acoperite, in functie de planul de asigurare de sanatate ales.

Control anual preventiv

In cadrul unei asigurari de nastere la privat este inclus si costul unui control anual preventiv, chiar daca acesta este catalogat de asiguratori ca fiind un serviciu care nu este necesar din punct de vedere medical, intrucat nu necesita o recomandare medicala.

Consultatii medicale si controale

O asigurare de sanatate privata include si servicii medicale care nu necesita spitalizare si pe care le poti efectua in cadrul unei clinici medicale private, fara o limitare a sumei acoperite, , in functie de planul de asigurare privata de sanatate ales.

Monitorizare sarcina

Printr-o asigurare de nastere la privat in Romania vei avea acoperite cheltuielile medicale din timpul sarcinii in legatura cu sarcina, pentru ca tu sa poti urmari evolutia sarcinii in deplina siguranta. Monitorizarea sarcinii se poate accesa ca serviciu de ambulatoriu atunci cand nu este necesara o spitalizare / internarea in spital.

Servicii medicale pe durata unei spitalizari

Asigurarea de sanatate cu acoperire completa acopera toate serviciile medicale necesare si recomandate de un medic specialist pe toata durata spitalizarii conform conditiilor contractuale.

NastereA la privat

O asigurare de nastere la privat in Romania acopera serviciile medicale care au legatura cu nasterea si care implica nasterea pentru asigurata. Unele planuri de asigurari pentru nastere ofera o despagubire sub forma unei indemnizatii in cazul in care nasterea are loc in afara retelei de parteneri medicali al planului de asigurare de sanatate ales.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare pentru nastere ?

Am ales pentru tine cele mai bune asigurari de nastere

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Intrebari frecvente despre asigurarea de nastere ?

Am raspuns la cele mai frecvente intrebari ale clientelor noastre in legatura cu asigurarea de nastere in acest articol online: ASIGURAREA DE NASTERE - INTREBARI SI RASPUNSURI << click aici pentru a citi raspunsurile

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.