Fiecare femeie trebuie sa aiba sansa sa devina o mamica fericita

Credem cu tarie ca fiecare femeie trebuie sa aiba sansa sa devina o mamica fericita atunci cand este pregatita sa faca acest lucru.

Dupa ce decizia de a deveni viitoare mamica a fost luata, te sfatuim sa te informezi despre costurile aferente nasterii si perioadei de sarcina, pentru ca de cele mai multe ori aceste costuri pentru nastere sunt destul de ridicate, mai ales daca iti doresti sa nasti intr-o maternitate privata.

asigurare pentru nastere

PRET ASIGURARE

Noi la HDASIG am cautat pentru tine cele mai bune servicii medicale pe care le-am inclus in asigurarea pentru nastere la privat cu ajutorul careia orice viitoare mamica poate sa nasca in spital privat fara a mai avea grija costurilor de nastere.

Prin intermediul unei asigurari pentru nastere poti beneficia de grija celor mai buni medici si asistente, cele mai bune servicii medicale fie ca alegi sa nasti intr-un spital privat, intr-o maternitate privata sau maternitate de stat.

Care sunt conditiile pentru a incheia o asigurare pentru nastere?

Singura conditie pentru a putea beneficia de acoperirea costurilor pentru nastere prin asigurarea de nastere, este sa inchei o asigurare de sanatate pentru nastere inainte de a ramane insarcinata.

Intrebari frecvente despre asigurarea de nastere ?

Am raspuns la cele mai frecvente intrebari ale clientelor noastre in legatura cu asigurarea de nastere in acest articol online: ASIGURAREA DE NASTERE - INTREBARI SI RASPUNSURI << click aici pentru a citi raspunsurile

Costul unei asigurari pentru nastere

Costul unei astfel de asigurari pentru nastere este mult mai mic decat valoarea serviciilor medicale acoperite de o astfel de asigurare pentru nastere. Pretul unei asigurari de nastere poate incepe de la aproximativ 30-40 EUR pe luna si este influentat de varsta persoanei la data incheierii asigurarii precum si de profesia pe care o are dar si de starea actuala de sanatate.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare pentru nastere ?

Am ales pentru tine cele mai bune asigurari de nastere

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

tag: asigurare de nastere, asigurare pentru nastere, asigurarea de nastere, asigurare de sanatate pentru nastere, asigurari pentru nastere, asigurari de nastere, asigurare pentru nastere la privat

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.