Asigurare de sanatate internationala cu acoperire in Israel

Asigurarile internationale de sanatate sunt de mai multe feluri si pot oferi acoperire in Israel si in alte tari din strainatate. HDASIG va pune la dispozitie o asigurare de sanatate cu acoperire internationala care va acopera tratamentele in orice spital din Europa precum si in spitalele si centrele medicale din Israel.

Acoperirea oferita de o astfel de asigurare internationala este de peste 1 milion de euro pentru un asigurat, acoperind costurile unei spitalizari, ale unei interventii chirurgicale in strainatate, oferind acoperire integrala si pentru tratamentul Cancerului sau pentru transplantul de organe sau de piele.

asigurare internationala de sanatate

CERE OFERTA

Asigurarea internationala cu acoperire in Israel are un cost care incepe de la aproximativ 80-90 de EURO lunar pentru o persoana cu varsta de aproximativ 30 de ani, fiind mai ieftina decat o asigurare BUPA, tariful fiind diferit in functie de asiguratorul ales, de pachetul de asigurare ales precum si de factori precum varsta, starea actuala de sanatate, istoricul medical, frecventa cu care se doreste efectuarea platii (anual sau in rate).

In Israel exista mai multe centre medicale de top la care apeleaza atat cetatenii romani de pe teritoriul Romaniei cat si cetatenii Romani aflati in strainatate.

Polita de asigurare internationala cu acoperire in Israel este un produs cerut si cautat inclusiv de persoanele cu cetatenie Israeliana care locuiesc in Romania sau in strainatate, deoarece le ofera posibilitatea sa acceseze orice spital privat din Romania pe perioada in care se afla in Romania, dar le ofera acoperire si in Israel, dar si in tari din Europa (Germania, Austria, Anglia, Franta, Elvetia, Spania, Italia, Olanda, Polonia).

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari internationale de sanatate !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.