Asigurare de sanatate privata in Europa

Daca iti doresti sa muncesti in afara tarii sau sa pleci la studii in Europa te sfatuim sa inchei o asigurare de sanatate privata cu acoperire in Europa inainte sa pleci din tara.

O asigurare de sanatate privata cu acoperire in Europa iti poate acoperi serviciile medicale de urgenta de care poti avea nevoie si nu numai. O astfel de asigurare internationala de sanatate iti ofera acces in clinicile private din Europa in cazul unei imbolnaviri sau al unui accident.

asigurare internationala de sanatate

CERE OFERTA

Serviciile medicale incluse intr-o asigurare medicala internationala cu acoperire in Europa sunt complexe, dintre ele enumeram cateva:

  • – consultatie medic generalist
  • – consultatii medic specialist
  • – analize medicale de baza
  • – investigatii medicale detaliate
  • – imagistica medicala avansata (CT, RMN, PET, Ecografie, etc)
  • – spitalizare si internare in strainatate
  • – interventii chirurgicale si tratament in strainatate
  • – tratamente pentru afectiuni grave
  • – tratament pentru Cancer
  • – nastere intr-o clinica privata din strainatate

Asigurarea internationala de sanatate cu acoperire in Europa te scuteste de cheltuielile neprevazute care pot aparea in cazul unei imbolnaviri sau accidentari atunci cand stai pentru o perioada mai lunga de timp in strainatate, intr-o tara straina din Europa sau chiar si din afara Europei.

Recomandam oricarei persoane care urmeaza sa plece din tara, temporar sau definitiv, indiferent de durata perioadei pentru care pleaca, sa ceara o oferta de asigurare de sanatate privata cu acoperire in Europa.

Va recomandam sa luati in calcul incheierea unei astfel de asigurari private de sanatate pentru a va proteja de cheltuieli medicale neprevazute care pot aparea chiar si daca sunteti perfect sanatos la plecarea din tara.

Cei care aleg sa incheie o astfel de asigurare de sanatate ulterior plecarii din tara se pot confrunta cu costuri mai mari ale asigurarii si totodata pot afla ca imbolnavirea care a avut loc in strainatate nu va fi acoperita de asigurare daca asigurarea nu a fost incheiata inainte ca persoana sa plece din Romania.

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari internationale de sanatate !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.