Asigurare de nastere care iti da 1200 EUR pentru nastere

O sarcina poate genera costuri foarte mari pentru o viitoare mamica, mai ales daca isi doreste sa apeleze la o clinica privata pentru investigatiile pe care trebuie sa le faca pe perioada sarcinii.

O asigurare de sanatate care acopera monitorizarea sarcinii poate acoperi partial sau in mare parte costurile monitorizarii sarcinii in fiecare trimestru de sarcina.

Asigurarea pentru nastere acopera si nasterea pe cale naturala sau prin cezariana indiferent ca nasterea are loc intr-un spital privat sau intr-un spital de stat. Poti alege sa nasti intr-una din maternitatile care au contract direct cu asiguratorul si costul nasterii va fi acoperit de catre asigurator si platit direct catre clinica. Sau poti alege sa nasti in orice alt spital privat si asiguratorul iti va plati o indemnizatie de aproximativ 1200 EUR pentru nastere, daca ai incheiat din timp o asigurare de nastere.

asigurare de sanatate pentru Nastere in privat

Cel mai important aspect este ca asigurarea pentru nastere sa fie incheiata inainte ca tu sa ramai insarcinata, recomandat ar fi sa o inchei cu cel putin 2-3 luni inainte de a ramane insarcinata.

Recomandam incheierea unei asigurari pentru nastere inainte cu cateva luni de a ramane insarcinata, deoarece toate produsele de asigurari de sanatate care acopera nasterea au o perioada de asteptare. Pe parcursul acestei perioade de asteptare asiguratorul nu va acoperi nasterea.

In functie de asiguratorul ales perioada de asteptare poate avea o durata de 10 luni de la incheierea politei de asigurare, la unii asiguratori putand fi chiar si de 24 de luni.

Tocmai de aceea recomandam oricarei viitoare mamici sa incheie o asigurare privata pentru nastere inainte de a ramane insarcinata, inca din momentul in care planifica sa isi intemeieze o familie.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare pentru nastere ?

Am ales pentru tine cele mai bune asigurari de nastere

PRET ASIGURARE

Costul unei asigurari de sanatate se stabileste in functie de pachetul de asigurare de sanatate ales si de serviciile cuprinse in acesta. Tariful unei asigurari de nastere este influentat si de varsta mamei la data intrarii in asigurare precum si de alti factori cum ar fi profesia, afectiunile din istoricul medical al mamei, etc.

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari de nastere !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.