Asigurare de nastere la maternitatea Madonna Maria Craiova

Numarul femeilor care aleg sa nasca intr-o maternitate privata a crescut foarte mult in ultimii ani.
Viitoarele mamici isi doresc sa nasca la privat, intr-o maternitate moderna cu un medic ginecolog in care pot avea incredere, beneficiind de servicii medicale complete.

O nastere in maternitatea MaDonna Maria din Craiova inseamna ca vei beneficia de o rezerva privata, de servicii medicale complete. Maternitatea este dotata cu cel mai performant ecograf 4D din Oltenia.

asigurare de sanatate pentru Nastere

CERE OFERTA

Daca te gandesti sa ramai insarcinata in viitorul apropiat si iti doresti sa nu ai grija costurilor nasterii intr-o maternitate privata, incheie din timp o asigurare pentru nastere si asigurarea iti va deconta partial sau total costurile nasterii.

Peste 600 de mamici au ales deja Maternitatea MaDonna Maria! Alege si tu sa nasti aici si costurile nasterii vor fi acoperite de asigurarea ta de nastere.

HDASIG iti pune la dispozitie o asigurare de nastere pe care daca o inchei inainte de a fi deja insarcinata, vei avea acoperite, partial sau total, costurile nasterii intr-o maternitate privata din Romania.

Nastere la maternitatea MaDonna Maria acoperita prin HDASIG

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office@hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan@hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari de nastere !

CERE OFERTA

Related Posts

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.