Asigurare pentru nastere la privat

Sfatuim orice viitoare mamica sa se intereseze din timp de asigurarea de sanatate pentru nastere. O asigurare pentru nastere la privat se incheie inainte de a ramane insarcinata, pentru a putea beneficia de acoperire atat pe perioada maternitatii cat si la momentul nasterii.

Maternitatile private ofera servicii medicale la standarde europene dar si costurile unei nasteri in privat sunt pe masura. Cu toate acestea, daca in momentul in care ai ramas insarcinata aveai deja incheiata o asigurare de sanatate care acopera nasterea nu trebuie sa iti mai faci griji pentru costurile nasterii intr-o clinica privata. Toate sau parte din aceste costuri vor fi acoperite de asigurarea de nastere.

asigurare de sanatate pentru Nastere in privat

PRET ASIGURARE

Asigurarea pentru nastere este o asigurare extrem de solicitata de catre viitoarele mamici, insa poate fi incheiata doar de persoanele care nu sunt in prezent insarcinate, deoarece acoperirea pentru nastere intra in vigoare dupa trecerea unei perioade de timp de la momentul incheierii politei, numita si perioada de asteptare.

Politele de asigurare de sanatate care acopera nasterea pot avea perioade de asteptare de la 9-10 luni, putand ajunge si la 24 de luni in cazul anumitor asigurari pentru nastere.

Ce este perioada de asteptare ?
Am detaliat acest subiect intr-o sectiune speciala: asigurare de nastere perioada de asteptare < < click

Cat costa o asigurare pentru nastere la privat ?

Costul pentru o asigurare de nastere la privat difera in functie de varsta persoanei la momentul incheierii politei, dar si in functie de pachetul de asigurare de nastere ales si de serviciile medicale cuprinse si acoperite de polita de asigurare pentru nastere.

Vrei sa vezi cat te costa o asigurare pentru nastere ?

Am ales pentru tine cele mai bune asigurari de nastere

PRET ASIGURARE

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.