Neasigurat Medical in Germania | Fara asigurare de sanatate in Germania

Neasigurat Medical in Germania | Fara asigurare medicala de sanatate in Germania

Sute de mii de oameni traiesc si locuiesc in Germania fara a avea asigurare medicala in Germania. Cei mai multi dintre acestia nu beneficiaza de servicii medicale in Germania consecintele acestui fapt fiind adesea deosebit de grave. Camera federala a medicilor cere autoritatilor sa reglementeze cadrul legal pentru cei neasigurati medical in Germania.

In prima faza a ignorat durerile insa de la un anumit punct nu a mai putut sa suporte durerile – in final fiind cat pe ce sa isi piarda viata. Tanara brazilianca Mariana Santos a chemat medicul datorita unei urgente medicale, insa nu detinea o asigurare medicala in Germania, astfel ca medicul i-a cerut suma de 400 de euro bani gheata. Deoarece nu avea aceasta suma a ales sa mearga la spital, unde problemele s-au amplificat si mai mult: “Medicul mi-a cerut 400 de euro pentru controlul medical, 300 de euro pentru tratament si 400 de euro pentru medicamentele prescrise. Trebuia sa platesc totul in avans!”.

Desi avea dureri evidente, medicii din Germania Karlsruhe nu s-au lasat impresionati si au refuzat sa ii ofere asistenta medicala si tratament medical deoarece era neasigurata in Germania. Pentru a se putea trata era necesar sa detina o asigurare medicala de sanatate valabila in Germania care sa ii acopere consultatiile medicale, investigatiile si analizele medicale, tratamentele si medicamentele prescrise de medic in Germania.

asigurare de sanatate in Germania
asigurare de sanatate in Germania

Desi pe teritoriul Germaniei sunt multi cetateni romani care sunt plecati la munca in Germania sau care sunt stabiliti in Germania de mult timp, cei mai multi dintre romani sunt neasigurati medical in Germania, adica nu detin o asigurare medicala de sanatate in Germania care sa le ofere acces la servicii medicale in cazul in care ar avea nevoie. Cei mai multi dintre ei mizeaza pe faptul ca in cazul unei probleme medicale se intorc rapid in Romania si se trateaza aici, insa cele mai multe afectiuni ajung sa se agraveze si sa necesite tratament in Germania.

CERE OFERTA

O asigurare BUPA te poate feri de cheltuieli medicale neprevazute atunci cand te afli in strainatate pentru perioade mai lungi de 30 de zile.

Problema cea mai mare este ca majoritatea ignora costurile foarte mari pe care un accident sau o imbolnavire le-o poate genera cat timp sunt in Germania. Unii aleg sa se bazeze doar pe asigurarea de calatorie incheiata pe perioade scurte cat se afla in Germania, insa de cele mai multe ori aceasta asigurare nu este suficient de acoperitoare, si mai ales nu este recunoscuta de autoritatile din Germania ca fiind o asigurare medicala de sanatate pentru un Roman stabilit pe teritoriul Germaniei. Asigurarea medicala de calatorie isi pierde acoperirea in momentul in care o persoana obtine rezidenta intr-o anumita tara, asigurarea de calatorie nu acopera tara in care o persoana are cetatenie si nici tarile in care are rezidenta.

O asigurare AXAPPP poate sa va ajute sa aveti acces la servicii medicale private si la clinici private din Germania precum si in alte tari din Europa.

De aceea recomandam ca inainte de incheierea unei asigurari medicale de sanatate pentru Germania, clientul sa analizeze bine situatia actuala impreuna cu un consultant specializat pe asigurarile de sanatate precum si cu autoritatile locale din Germania, pentru a alege cea mai buna asigurare medicala de sanatate in Germania care sa ii ofere serviciile de care ar putea avea nevoie in cazul unui accident sau al unei imbolnaviri si care sa fie acceptata si de autoritatile din Germania.

Cat costa o asigurare medicala de sanatate pentru Germania ?

HDASIG are experienta in gasirea unei asigurari internationale de sanatate cu acoperire in Europa pornind de la intelegerea nevoilor dumneavoastra inainte de a construi sau prezenta o oferta. Clientii aleg sa cumpere o asigurare dupa ce primesc informatii detaliate legate de asigurarea internationala de sanatate prin consultatii nostri.

Nu oferim asigurari private de sanatate in Germania, intrucat autoritatile Germane solicita incheierea unei asigurari cu o companie din Germania.

Sanatatea si Siguranta ta inainte de toate!

Lasa-ne datele tale de contact si te ajutam sa iti alegi o asigurare internationala de sanatate potrivita bugetului si nevoilor tale care sa iti ofere acces la servicii medicale in Europa.

Lasa-ne datele tale si iti oferim consultanta pentru alegerea unei asigurari internationale de sanatate !

CERE OFERTA

Pentru mai multe detalii si informatii legate de asigurarile de sanatate va rugam sa ne scrieti la office [at] hdasig.ro. Va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

poza-profil

Alexandru Hategan

Broker Expert - Asigurari de Sanatate
Calea Crangasi nr 28, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0766.356.258
E-mail: alexandru.hategan [at] hdasig.ro
Web: https://hdasig.ro

Related Posts

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.